Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Öreg korukra megbánták, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öreg korukra megbánták, hogy nem alapítottak családot? 32/F

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy akiket ismertek, azok öreg korukra megbánták-e, hogy nem alapítottak családot. Én magányos vagyok, 32 éves koromra még soha nem volt kapcsolatom.

bár az sem vonz, hogy hétvégi apuka legyek, és elzavarjon a drágalátos asszony, mert ilyenre is látok példát.

2018. ápr. 27. 12:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%
10-es. nagy formák vagytok!
2018. ápr. 27. 14:17
 12/23 anonim ***** válasza:
89%

Papám testvére 75 éves, a szomszédban lakik.

Papám 54 évesen halt meg, sokat dolgozott ivott is, rákos lett szegény, de végük agyvérzésben halt meg, 3 gyereke volt. Mamám nem dolgozott, így egyedül tartotta el az egész családot.

Papám testvére sem vetette meg az alkoholt, de ugye elég volt magára keresnie. Felhúzta a házát, aztán a pénzét félretette. Most öregkorára utazik, piacozik, árverésekre jár, magándokikhoz, a szőlőbe jár ki, bort készít.

Őszintén, nem látok bele a fejébe, de nem hiszem, hogy boldogtalan volna, vagy bármit is megbánt volna. A papám sem hiszem, hogy megbánta volna a 3 gyerekét, de hogy boldogabb, egészségesebb, teljesebb életet élt volna emiatt, na, az egyértelmű, hogy nem így volt!

2018. ápr. 27. 17:18
 13/23 anonim ***** válasza:
83%
Én igen ismerek. Két nagynéném egyedül maradt öregségére és senkijük nincs. Se férj, se gyerek. Nagyon magányosak és elveszettek. Ha én nem lennék, senki rájuk sem nézne, semmi segítség nem lenne.
2018. máj. 18. 05:41
 14/23 anonim ***** válasza:
Èn 3 ilyen pàrt ismerek, bàr soha nem vallanàk be, de sokszor lâtszik, hogy hiànyzik a gyerek. Mindenhol egeszsegügyi okok miatt nem lett, valamelyik fèl miatt. Mindenhol van vmi cica, kutya, stb, amire màr beteges szinten âtvittèk ezt, mintha az àllatok lennènek a gyerekeik...
2018. máj. 18. 06:04
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Valaki ìrta pénzgyűjtést. Öregotthonban levesznek pénzzel de 10órán keresztűl fekszel a saját ürülékedben benyugtatózva.
2018. máj. 18. 12:08
 16/23 anonim ***** válasza:
62%

Szia! Én is 32 vagyok. Volt 3-4hoszabb és pár futó kapcsomatom. De 3,5 éve semmi csak egy leégés az ágyban. Ha ott jól teljesìtek lehet házas vagyok de nem jött be a nő úgy:(

Szóval a múlt lényegtelen.

Voltam 13 hónapig fiatal anyukával. Nekem bejött a családosdi.

Szóval gondolhatod sajátra mennyire vágyom. De egyszerűen nem jön össze.

Csúnya is vagyok,kicsit válogatós is ,szegény is.

2018. máj. 18. 12:51
 17/23 anonim ***** válasza:

Figyelj, egy házasság megromolhat, tény. De nagyon kicsi a valószínűsége, hogy hétvégi apuka legyen valakiből, aki imádja a gyerekét. Ha ehhez még a nőt is imádja, akkor meg szinte kizárt.

A mi házasságunk is megromlott, mi egymást már nem szeretjük, de a gyerekünket annyira imádja a férjem, hogy ha elválnék, akkor se tudnék belőle hétvégi apukát csinálni, mert azzal a gyerekemet büntetném, aki él-hal az apjáért. Elválaszthatatlanok. Csakis közös gyerekfelügyeletet tudnék elképzelni, de igazából még azt se, ezért nem fogok elválni, mert annyira jó apa!

Nekem majd lesz szeretőm.

A drágalátos asszonyok azért elég ritkán zavarnak el csak úgy valakit jókedvükben. Az ilyen férjek semmit se segítenek otthon, a gyereknevelésben meg pláne nem. Az én férjem kezdetektől pelenkázott, ringatott, éjszaka 25-ször felkelt betakargatni őt, mai napig egyenlő arányban hozzuk-visszük oviba, ovi után gyakran viszi játszótérre, itthon is maximálisan ellátja. Mondjuk ebbe a folyamatba az tud nagyon bekavarni, ha a család nőtagjai nem engedik az apát kiteljesedni ebben a szerepben. A te anyukád vagy a nő anyja tud nagyon sokat ártani, ha túlságosan sokat "segítenek" a gyerek körül.

2018. jún. 24. 11:12
 18/23 anonim ***** válasza:

ui: Utolsó vagyok. Én nagyon megbántam volna, ha nem lett volna gyerekem, pedig nem akartam gyereket nő létemre, a férjem kedvéért vállaltam.

Viszont nem valószínű, hogy szeretnék mellette megöregedni. Engem az vígasztal, hogy ha a kislányom kirepül, akkor elválhatok.

De ez is elég ijesztő, épp pár napja ismertem meg egy 72 éves nénit, a munkahelyem előtti padon töltötte az éjszakát, mert a házába költözött barna bőrű emberek kizárták. Amikor a férje meghalt, a férje fia (közös gyerekük nem volt) és a sógornő örökölték a házrészt és haszonélvezetet, így a 2/3-ot eladták barna bőrű embereknek, akiket a néni nem tudott kifizetni. Így beköltöztek és 300.000 Ft-ot meg egy putrit, ahol közös udvarban még 3 másik család élt, ajánlottak fel neki, amit ő nem fogadott el. 4 éve él velük. Az ablakon keresztül közlekedik, mert ha átmegy az ő területükön, akkor leköpdösik, többször megütötte már a férfi. Nem engedik a fürdőbe, de ő se akar utánuk bemenni a kádba, a barátnőjénél és munkahelyen mosakodik. Dolgozik, mert nem szeret otthon lenni. Rezsit se fizetnek, ő fizeti. 5.000.000 Ft lenne a házrész, amivel ki kéne őt fizetni és akkor mehetne tovább, de ő még követeli az évek alatt ki nem fizetett rezsit, még 5.000.000 Ft-ot. Nem tudom, ez jogos összeg-e, de a lényeg, ez bármikor bárkivel megtörténhet, mégis elsősorban az egyedülűllók vannak veszélyben.

2018. jún. 24. 11:19
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem minden ember egyforma, de szerintem a családnál nincs fontosabb. Nem rég volt a tv be, hogy öregeket kérdeztek, hogy így életük alkonyán, mit bántak meg, ha volt olyan. A legtöbb azt válaszolta, többet kellett volna a családdal lenni. És akinek nincs? Arra ki nyit ajtót? Ha elviszi a mentő, ki megy hozzá a kórházba? Ünnepeket kivel tölti? Ezt nem lehet pénzzel megvenni. És jó esetben, ha vannak barátai, akkor általában velük ergykorúak.
2018. jún. 24. 11:37
 20/23 anonim ***** válasza:
"barna bőrű emberek" szerintem nyugodtan leírhatod, hogy cigány
2018. jún. 24. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!