Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öreg korukra megbánták, hogy nem alapítottak családot? 32/F
Arra lennék kíváncsi, hogy akiket ismertek, azok öreg korukra megbánták-e, hogy nem alapítottak családot. Én magányos vagyok, 32 éves koromra még soha nem volt kapcsolatom.
bár az sem vonz, hogy hétvégi apuka legyek, és elzavarjon a drágalátos asszony, mert ilyenre is látok példát.
Papám testvére 75 éves, a szomszédban lakik.
Papám 54 évesen halt meg, sokat dolgozott ivott is, rákos lett szegény, de végük agyvérzésben halt meg, 3 gyereke volt. Mamám nem dolgozott, így egyedül tartotta el az egész családot.
Papám testvére sem vetette meg az alkoholt, de ugye elég volt magára keresnie. Felhúzta a házát, aztán a pénzét félretette. Most öregkorára utazik, piacozik, árverésekre jár, magándokikhoz, a szőlőbe jár ki, bort készít.
Őszintén, nem látok bele a fejébe, de nem hiszem, hogy boldogtalan volna, vagy bármit is megbánt volna. A papám sem hiszem, hogy megbánta volna a 3 gyerekét, de hogy boldogabb, egészségesebb, teljesebb életet élt volna emiatt, na, az egyértelmű, hogy nem így volt!
Szia! Én is 32 vagyok. Volt 3-4hoszabb és pár futó kapcsomatom. De 3,5 éve semmi csak egy leégés az ágyban. Ha ott jól teljesìtek lehet házas vagyok de nem jött be a nő úgy:(
Szóval a múlt lényegtelen.
Voltam 13 hónapig fiatal anyukával. Nekem bejött a családosdi.
Szóval gondolhatod sajátra mennyire vágyom. De egyszerűen nem jön össze.
Csúnya is vagyok,kicsit válogatós is ,szegény is.
Figyelj, egy házasság megromolhat, tény. De nagyon kicsi a valószínűsége, hogy hétvégi apuka legyen valakiből, aki imádja a gyerekét. Ha ehhez még a nőt is imádja, akkor meg szinte kizárt.
A mi házasságunk is megromlott, mi egymást már nem szeretjük, de a gyerekünket annyira imádja a férjem, hogy ha elválnék, akkor se tudnék belőle hétvégi apukát csinálni, mert azzal a gyerekemet büntetném, aki él-hal az apjáért. Elválaszthatatlanok. Csakis közös gyerekfelügyeletet tudnék elképzelni, de igazából még azt se, ezért nem fogok elválni, mert annyira jó apa!
Nekem majd lesz szeretőm.
A drágalátos asszonyok azért elég ritkán zavarnak el csak úgy valakit jókedvükben. Az ilyen férjek semmit se segítenek otthon, a gyereknevelésben meg pláne nem. Az én férjem kezdetektől pelenkázott, ringatott, éjszaka 25-ször felkelt betakargatni őt, mai napig egyenlő arányban hozzuk-visszük oviba, ovi után gyakran viszi játszótérre, itthon is maximálisan ellátja. Mondjuk ebbe a folyamatba az tud nagyon bekavarni, ha a család nőtagjai nem engedik az apát kiteljesedni ebben a szerepben. A te anyukád vagy a nő anyja tud nagyon sokat ártani, ha túlságosan sokat "segítenek" a gyerek körül.
ui: Utolsó vagyok. Én nagyon megbántam volna, ha nem lett volna gyerekem, pedig nem akartam gyereket nő létemre, a férjem kedvéért vállaltam.
Viszont nem valószínű, hogy szeretnék mellette megöregedni. Engem az vígasztal, hogy ha a kislányom kirepül, akkor elválhatok.
De ez is elég ijesztő, épp pár napja ismertem meg egy 72 éves nénit, a munkahelyem előtti padon töltötte az éjszakát, mert a házába költözött barna bőrű emberek kizárták. Amikor a férje meghalt, a férje fia (közös gyerekük nem volt) és a sógornő örökölték a házrészt és haszonélvezetet, így a 2/3-ot eladták barna bőrű embereknek, akiket a néni nem tudott kifizetni. Így beköltöztek és 300.000 Ft-ot meg egy putrit, ahol közös udvarban még 3 másik család élt, ajánlottak fel neki, amit ő nem fogadott el. 4 éve él velük. Az ablakon keresztül közlekedik, mert ha átmegy az ő területükön, akkor leköpdösik, többször megütötte már a férfi. Nem engedik a fürdőbe, de ő se akar utánuk bemenni a kádba, a barátnőjénél és munkahelyen mosakodik. Dolgozik, mert nem szeret otthon lenni. Rezsit se fizetnek, ő fizeti. 5.000.000 Ft lenne a házrész, amivel ki kéne őt fizetni és akkor mehetne tovább, de ő még követeli az évek alatt ki nem fizetett rezsit, még 5.000.000 Ft-ot. Nem tudom, ez jogos összeg-e, de a lényeg, ez bármikor bárkivel megtörténhet, mégis elsősorban az egyedülűllók vannak veszélyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!