Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy megcsalás után, mikor vége lett a viszonynak a családodat választottad, de utólag megbántad?
Figyelt kérdés
Úgy érezted, hogy rendben akarod hozni otthon, vagy megpróbálni, mert sok év van mögöttetek, de mégse sikerül.
Van itt olyan, aki megbánta hogy nem mert váltani, és maradt egy kényelmes, de lapos házasságban?
2021. ápr. 20. 21:58
2/11 anonim válasza:
Szerintem sokan vannak így, hogy maradnak a langyos fosba. De ők választották.
3/11 anonim válasza:
Szinte mindig így végződik. Rendbehozni már nem lehet, csak elkenni a dolgokat.
4/11 anonim válasza:
Érzelmileg, lelkileg már nincs ott, csak testileg
5/11 anonim válasza:
Nálam is ez van. Nem mertem váltani! Ezt amíg élek bánni fogom.
6/11 A kérdező kommentje:
És akik itt megbánták, miért nem próbálták rendezni?
2021. ápr. 21. 22:40
7/11 anonim válasza:
Igen, van ilyen. Én is a langyos fosban éldegélek azóta 🤷♂️ F
8/11 A kérdező kommentje:
7 Uh :(
2021. ápr. 22. 21:22
9/11 A kérdező kommentje:
Otthon ti hogy éltek? Mindőtöknek tudja a párja, hogy nincs már kapocs? Külön szobában alszotok? Vagy kívülről normális pár vagytok
2021. ápr. 22. 21:23
10/11 anonim válasza:
Normális pár vagyunk, elvagyunk egymás mellett, nagy vonalakban tudja a párom hogy mizu, szex 9 hónapja nincs közöttünk. Éppen mostanában beszélgetünk a nyitott házassággal kapcsolatban 🤷♂️ #7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!