Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők!Ti haragudnátok,ha a férjetekről közös fotók készülnének kolléganőkkel,és azok kikerülnének közösségi oldalakra?
Figyelt kérdés
Szeretném tudni,hogy ki hogy áll ehhez a kérdéshez,és hogy miként reagálna rá.
Életkort is írjatok,légyszi!
aug. 17. 17:35
21/28 anonim válasza:
Nem lenne problema,de attol fogva en is megkernem a korulottem levo fiukat,h fotozkodjunk egymast olelve. :D
23/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat mindenkinek!Mentek a zöld értékelések.
Szép napot kívánok!
aug. 17. 20:51
24/28 anonim válasza:
Megnézném másokkal is vannak-e nekik hasonló képeik. Ha a nő csak a férjemmel bújik, mással nincs így képen, akkor zavarna.
Mert nem mindig a férfi a ludas ilyenkor. Vannak ám olyan rámenős nők is, hogy az elképesztő.
25/28 A kérdező kommentje:
24-es:
Tudom,ezek a lányok is ilyenek.Sőt,most már majdhogynem a nők udvarolnak a férfiaknak..
aug. 17. 21:30
26/28 anonim válasza:
Tegyük fel: ha a páromat és egy női kollégája jól teljesít a munkában egy hónapban és ők lettek a hónap férfi és női legjobban dolgozói amit pl. egy oklevéllel jutalmaznak és szeretné a cég megörökíteni egy fotón, ezért egymás mellé kell állniuk oklevéllel a kezükben, akkor azt mondom oké. De ha csak random szelfik vagy félreérthető átkarolós fotók, na azon kiverném a dilit nem kicsit.
27/28 A kérdező kommentje:
26-os:
Köszi a megerősítést,akkor nem vagyok hülye. :-)
aug. 18. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!