Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők!Ti haragudnátok,ha a férjetekről közös fotók készülnének kolléganőkkel,és azok kikerülnének közösségi oldalakra?
Szeretném tudni,hogy ki hogy áll ehhez a kérdéshez,és hogy miként reagálna rá.
Életkort is írjatok,légyszi!
9-es:
Pontosan!
11-es:
Igen,igazából össze is foglaltad.Biztosan azért bánt jobban,mert titkok voltak mögötte,de valahogy enélkül is olyan gáz,ha egy férj ilyen "összebújós" képeket csinál idegen nőkkel.Nekem fájdalmas nagyon. :-(
13:
Bizony,ezt jól látod.Én nem tehetem meg ugyan ezeket,de igazából,ha megtehetném se tenném,mert nem tartom illendőnek feleségként sem az ilyesmit.
Háááát, kezdjél aggódni a hűsége miatt.
Ui. aki párjára extrém féltékeny, de maga megtesz olyat, az valószínűleg pont azért féltékeny, mert magából indul ki.
Elmondok egy viccet:
Egy nőnek kényszerképzete támad, hogy a telefonját lehallgatják. Megy fűhöz-fához, semmi bizonyíték nincs erre, de ő csak ezt hajtogatja folyton. Aztán egyszer csak kiderül, hogy a nő bizalmas munkakörben dolgozik: a telefonokat lehallgató részlegnél.
18-as:
Emiatt aggódom én is,és mert nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!