Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők!Ti haragudnátok,ha a férjetekről közös fotók készülnének kolléganőkkel,és azok kikerülnének közösségi oldalakra?
Szeretném tudni,hogy ki hogy áll ehhez a kérdéshez,és hogy miként reagálna rá.
Életkort is írjatok,légyszi!
2.:
Igazából össze vannak egymással karolva.Hozzáteszem,ezek olyan bulik voltak,amiken én nemhogy nem voltam jelen,nem is nagyon tudtam róla.
A kép miatt nem, a hazugság, simli miatt igen.
2-es voltam.
3-as:
Igen,csak ezek nem ilyen hétköznapi fotók,amikről te beszélsz.Nyilván,ha mondjuk bemegy a főnök az irodába,és azt mondja a kollégáknak,hogy álljatok össze,normálisan,egy kulturált képre,azzal semmi gond nincsen.
Nem kell abból problémát csinálni, ha egy munkahelyi bulin egymásba karolnak a kollégák. Gondolom a nők a nőkbe is belekarolnak és nyilván nem leszbikusok.
Emiatt féltékenységi jelenetet rendezni, nekem durva.
Vannak céges bulik. Én szeretem ha a férjem kikapcsolódik, nagyon sokat dolgozik, nagy rajta a nyomás. Nyugodtan lazulhat.
Nem haragudnék rá. 37/N
8-as:
Nekem sem a bulikkal van a gondom,de a közös fotók nekem sokkolóak.Ha rólam hasonló képeket találna a férjem,kb el is válna,annyira felhúzná magát rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!