Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok,nők!Ti haragudnátok,ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nők!Ti haragudnátok,ha a férjetekről közös fotók készülnének kolléganőkkel,és azok kikerülnének közösségi oldalakra?

Figyelt kérdés

Szeretném tudni,hogy ki hogy áll ehhez a kérdéshez,és hogy miként reagálna rá.

Életkort is írjatok,légyszi!

aug. 17. 17:35
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem haragudnék. 26n
aug. 17. 17:36
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi van a képeken? Leginkább ettől függne.
aug. 17. 17:37
 3/28 anonim ***** válasza:
54%
Bocs, hogy férfiként írok, de aki ebből problémát csinál, az nem normális. Nyilván nem pikáns, félreérthető helyzetben készült fotókra gondolok, hanem ahol normálisan álltok/ültök egymás mellett.
aug. 17. 17:38
 4/28 A kérdező kommentje:

2.:

Igazából össze vannak egymással karolva.Hozzáteszem,ezek olyan bulik voltak,amiken én nemhogy nem voltam jelen,nem is nagyon tudtam róla.

aug. 17. 17:39
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

A kép miatt nem, a hazugság, simli miatt igen.

2-es voltam.

aug. 17. 17:41
 6/28 A kérdező kommentje:

3-as:

Igen,csak ezek nem ilyen hétköznapi fotók,amikről te beszélsz.Nyilván,ha mondjuk bemegy a főnök az irodába,és azt mondja a kollégáknak,hogy álljatok össze,normálisan,egy kulturált képre,azzal semmi gond nincsen.

7/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell abból problémát csinálni, ha egy munkahelyi bulin egymásba karolnak a kollégák. Gondolom a nők a nőkbe is belekarolnak és nyilván nem leszbikusok.

Emiatt féltékenységi jelenetet rendezni, nekem durva.

8/28 anonim ***** válasza:
100%

Vannak céges bulik. Én szeretem ha a férjem kikapcsolódik, nagyon sokat dolgozik, nagy rajta a nyomás. Nyugodtan lazulhat.

Nem haragudnék rá. 37/N

aug. 17. 17:42
 9/28 anonim ***** válasza:
Ha kettesben szelfik és nem csoportképek az ugy erdekes lenne.
aug. 17. 17:44
 10/28 A kérdező kommentje:

8-as:

Nekem sem a bulikkal van a gondom,de a közös fotók nekem sokkolóak.Ha rólam hasonló képeket találna a férjem,kb el is válna,annyira felhúzná magát rajta.

aug. 17. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!