Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Tartjátok a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Tartjátok a kapcsolatot éveken át régi kolléganőkkel vagy egyetemi csoporttársnőkkel, ha van párkapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen úgy, h találkoztok is, de messengeren, viberen beszéltek viszonylag rendszeresen?
2023. ápr. 30. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Messengeren néha
2023. ápr. 30. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szinte senkivel nem tartom a kapcsolatot a múltamból.
2023. ápr. 30. 10:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Akivel jóban voltam/jól el tudunk beszélgetni persze.
2023. ápr. 30. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Nem és ha az én párom írogatna rendszeresen lányokkal, akik nem a rokonai, akkor repül🙃
2023. ápr. 30. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Az én férjem tartja. Többféle kapcsolatból (rokoni, baráti, munkahelyi) származó nőismerősökkel is.

Eleinte úgy voltam vele, hogy jó, egy barátságos, segítőkész férfi, normális, hogy ápolja a kapcsolatait, hiába léptünk be egymás életébe, nem kell ezért leépítenie egyiket sem. Beszélgettek telefonon, apró szívességeket kértek, felköszöntötték, volt aki már hajnalban, ööööö, itt már nem éreztem magam komfortosan.

De amikor már a vasárnap reggel is úgy talált bennünket, hogy nyájasan nevetgélt az egyikükkel az ágy túloldalán, akkor megkértem, hogy ezt ne csinálja már.

Nem részletezem tovább, fölösleges, vagy együtt él ezzel az ember vagy kiléphet.

2023. ápr. 30. 12:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Akivel bármi több volt, mint barátság vagy kedves ismeretség, azzal nem. Ennyire tisztelem a párom meg magamat is.

Akivel tényleg nem volt semmi több és jó társaság, azzal nem látom okát, hogy ne beszélgessek néha.

2023. ápr. 30. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!