Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen összezavarodtam, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen összezavarodtam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan 50 évesek leszünk, 20 éves házasok, két nagy gyerek. A kapcsolatunk elhidegült, elszürkült. Teljesen itthonülő, brutálisan elhízott home office-os lett, soha nem lehet vele sehova menni, semmihez nincs kedve, mindenre csak fintorog. Én kicsit bele is szerettem másba, de az felejtős. Válni készültünk.

Most a férjem kicsit elkezdett kedves lenni, közeledni. De ezzel most nem tudok mit kezdeni. Én már nem szeretem őt mint férjet, bár kedvelem, jól elvagyunk a tespedésben. Kívánni meg végképp nem tudom. De látszik, hogy teper...

Sok minden amellett szólna, hogy ne váljunk. A gyerekek, a ház, és félek is kicsit, hogy megbánnám. De boldog, az nem vagyok vele.

Feladhatom-e ezt a 20 évet, egy családot azért, mert boldogtalan vagyok? Vagy várjak, hátha megfordul bennem ez az érzés?

aug. 16. 19:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
14%
50 évesek lesztek, konkrétan 10 év múlva a föld alatt fogsz/fogtok rohadni, oregségedre kell neked egy válás, fele fele, egy szakadt huzatos panel, max fele felébe ennyit tudsz, hogy aztán dugjál párat....bolond vagy.
aug. 16. 23:47
 12/23 A kérdező kommentje:

#10 Gyerekek vannak? Úgy érzem, minket már csak ők tartanak össze.

#11 Hát ez brutálisan őszinte volt, csak nem pontos. A családomban nem ritka a 90 éves ember, a férjeméknél nem annyira, de remélem, nem 60 évesen fogunk meghalni. Az anyagiakkal sem lenne probléma, van 2 ingatlanunk, egyik sem szakadt huzatos panel. És nem a dugás miatt, szerintem nem értetted meg...

aug. 17. 00:06
 13/23 anonim ***** válasza:
51%

Nincsenek.

Ó de irigyellek én azért a két ingatlanért. Fejünk se fájna...

aug. 17. 00:13
 14/23 A kérdező kommentje:
A másodikkal szerencsênk volt, a gazdasági válság végén tudtuk megvenni gyakorlatilag bagóért. Mai árakon képtelenek lennénk.
aug. 17. 01:33
 15/23 Alessandro10 ***** válasza:
100%

20 éves házasság alatt elveszítettétek egymást. A szürke hétköznapok, a megszokott dolgok unalmassá tették a kapcsolatot. Valamiért hozzámentél feleségül és azt szerelemből tetted, nem más okból. Ennyi idő után mindenki változik, Te is lehettél volna egy elhízott lusta nő, meg a kapcsolat se tud folyamatosan magas fokon égni. Azt látom problémának, hogy nem tudtok leülni úgy beszélgetni, hogy elmondanátok őszintén egymásnak ami hiányzik a kapcsolatotokból. Valamikor régen szeretted. Ő is Téged.

Lehet, hogy menthetetlen a kapcsolatotok és jobb elválni egymástól, mint "szenvedni" még néhány évtizedet együtt.

Amennyiben nincs esély újra közelebb kerülni egymáshoz, akkor adjatok esélyt egymásnak más életet élni.

Én úgy gondolom, a sírból is vissza lehet hozni egy elhidegült kapcsolatot amennyiben mindkét fél akarja és tesz is érte.

Boldog voltál vele,mert azért a 20 évből volt sok szép is.

Ha nem könnyű neki elmondani amit érzel, akkor írd le magadnak őszintén, bátran egy papírra és ne félj a gondolataidtól.

Úgy talán jobban tudsz majd beszélni vele az érzéseidről.

aug. 17. 08:16
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha ugy erzed, hogy nyugodtabb, boldogabb es tevekenyebb lennel nelkule, akkor itt az ideje elvalni.

Gyerekek miatt minek egyutt maradni? Majd azt akarod, hogy ok is benne ragadjanak egy nem funkcionalo hazassagban, mert otthon azt lattak, hogy ez a normalis?

aug. 17. 08:31
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Elváltam volna már réges régen.
aug. 21. 17:07
 18/23 anonim ***** válasza:
43%
A kovetkezo szerelem is elfog mulni .. lehet sokkal hamarabb is!
aug. 21. 20:20
 19/23 A kérdező kommentje:
Ez elsősorban nem a szerelemről szól. Bele vagyok szürkülve ebbe a kapcsolatba. Nem gáz, hogy a gyerekkel meg a barátaimmal járok programokra, vele meg soha? A heti nagybevásárlás a programunk. Pedig ki tudnánk fizetni a nyaralást, de ő nem akar. Neki jó otthon. Állandóan.
aug. 21. 23:05
 20/23 A kérdező kommentje:
És közben meg jó ember, segítőkész, becsületes, abszolút tisztelem ezt benne, de a barátaim is ilyenek, ez szerintem kevés egy jól működő házassághoz.
aug. 21. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!