Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen összezavarodtam, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen összezavarodtam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan 50 évesek leszünk, 20 éves házasok, két nagy gyerek. A kapcsolatunk elhidegült, elszürkült. Teljesen itthonülő, brutálisan elhízott home office-os lett, soha nem lehet vele sehova menni, semmihez nincs kedve, mindenre csak fintorog. Én kicsit bele is szerettem másba, de az felejtős. Válni készültünk.

Most a férjem kicsit elkezdett kedves lenni, közeledni. De ezzel most nem tudok mit kezdeni. Én már nem szeretem őt mint férjet, bár kedvelem, jól elvagyunk a tespedésben. Kívánni meg végképp nem tudom. De látszik, hogy teper...

Sok minden amellett szólna, hogy ne váljunk. A gyerekek, a ház, és félek is kicsit, hogy megbánnám. De boldog, az nem vagyok vele.

Feladhatom-e ezt a 20 évet, egy családot azért, mert boldogtalan vagyok? Vagy várjak, hátha megfordul bennem ez az érzés?

aug. 16. 19:10
1 2 3
 1/23 Ghgj ***** válasza:
21%
Várj.
aug. 16. 19:18
 2/23 anonim ***** válasza:
24%

A net főleg azért van, hogy informálódj, a hozzád hasonló "okos" nők közül nézz már szét légyszi, csak úgy csendesen, mint a mesében: Mátyás Király álruhában, milyen életet is élnek:D Az kell neked? mert ha igen jó úton haladsz felé.. de aztán ne mutogass a férjedre-hogy ő a hibás bármiért is.

Azon túl, hogy talán a kedves férjednek szervezhetnél egy teljes Endokrinólógiai kivizsgálást, ugyanis az általad elmondottak alapján tipik PM alulműködő IR-es.Főleg a korát figyelembe véve, ahol is a Pajzsmirigy lassul..

aug. 16. 19:37
 3/23 anonim ***** válasza:
15%
Ha rendbejön a PM-e az uradnak extra gyorsan futnak le róla a kg-k. Pont ezt figyelem az uramnál:D
aug. 16. 19:38
 4/23 A kérdező kommentje:

#2 Köszönöm a javaslatot, megpróbálom, hátha hajlandó rá.

Az első bekezdésed elég rejtélyesre sikerült. Azokra gondolsz, akik kiszálltak és most magányos macskás nők, vagy azokra, akik maradtak, és most fásult feleségek?

aug. 16. 20:02
 5/23 anonim ***** válasza:
57%

4 "Azokra gondolsz, akik kiszálltak és"

És ágyról ágyra járnak...

aug. 16. 21:07
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk bocs, a kedves férj felnőtt ember. Miért a felesége szervezzen neki kivizsgálást?
aug. 16. 21:26
 7/23 A kérdező kommentje:
Arra abszolút nem vágyom. Inkább arra, hogy éljem a magam életét. Nehéz megfogalmazni. Éljek meg 20-30 évet egy férfival, aki semmilyen módon nem mozgatja meg a szívem?
aug. 16. 21:29
 8/23 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna...
aug. 16. 21:59
 9/23 A kérdező kommentje:
Kedves #8, és te mire hajlasz?
aug. 16. 22:39
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

8 vagyok.

Mi sokat marjuk is egymást, tehát mi már közösen gondolkodunk.

Dönteni viszont nem tudtunk még, mert azért a szeretet is jelen van mindkét oldalról.

De jelenleg két kisebb lakásban gondolkodunk.

Aztán hogy onnan hogy tovább, azt még nem tudjuk...Egyenlőre együtt, és ha még rosszabbra fordul akkor szét tudunk menni, vagy rögtön külön költözni de együtt maradni, vagy így úgysem menne sokáig...nem tudjuk.

Tipikus se veled se nélküled szituba kerültünk. Együtt szétszedjük egymást, egymás nélkül meg, még a gondolatától is meghalunk.

aug. 16. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!