Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem a szerető és a feleség irányába is. Mit tegyek?
Kérlek ne gyilkoljatok le. Tényleg érdekel külsős emberek véleménye.
Nagyon szeretem a feleségemet, viszont nagyon nehéz vele. Erős személyisége van, kezelhetetlen. Én kötődöm hozzá nagyon, de ő minden héten képes lenne feladni engem. Az is sokat elmond, hogy már nem a feleségem. Túl vagyunk egy váláson de újra együtt vagyunk. Nem részletezem de nagyon viharos a kapcsolatunk.
És van egy lány akit már pár éve ismerek. Mikor külön voltunk a feleségemmel akkor ismerkedtem vele, viszont még sajnos mindig tart a viszony. Neki teljesen más a személyisége, leírhatatlanul imádnivaló, 1 másodperc alatt szerelmes tud lenni az ember belé, kiegyensúlyozott is… Én szerelmes vagyok belé …. (is).
Ha választani kéne azonnal a feleségemet mondanám. De nem tudom miért. Nem vagyok vele boldog, viszont a tudat megnyugtat, hogy ő az enyém, és minden rosszat el tudok neki nézni. Sokszor bánt, de hatalmas kapocs van köztünk.
Ha a lánnyal vagyok, boldog vagyok, önfeledt és megélem vele a pillanatokat. Érzem, hogy nagyon összeillünk. De nem érzem azt a “függőséget” , mint a feleségemnél. Próbálom nem párhuzamosan tartani őket, de a lánnyal egyszerűen olyan a kémia, hogy sajnos sokszor… sokszor? Rengetegszer hazudtam neki, hogy egyedül vagyok, csak hogy elmehessek hozzá. Kell az érintése kell a mosolya kellenek a szavai.
Most viszont az a felállás, hogy a lány valahogy megtudta hogy újból a feleségemmel élek, összetört, megszakította velem a kapcsolatot mindenhol. Az elején még örültem is, hogy akkor a sors döntött helyettem kettejük között.
De borzalmasan érzem magam. A feleségem semmit nem tud bár nagyon féltékeny, újra veszekedésből áll minden napom, és bár nyugodt a lelkem, de időnként összeszorul a szívem ha eszembe jut az a lány, nagyon hiányzik. De tudom, hiába csábítom vissza újra csak bántanám. Mert a feleségem meghatározóbb személy.
Szóval tudom, szemét vagyok, de sajnos van ilyen élethelyzet is. Mindketten más személyiségűek, más kinézetűek, felfogás minden más. És mindkettő pont az a véglet amibe én halálosan szerelmes tudok lenni. Szenvedek mindkettő nélkül. De nem tudok ugye egyszerre mindkettővel lenni. A lányban látom a jövőt, akitől mindent megkapnék, de a feleségem olyan mint egy drog, kikészülök vele is de nélküle is.
Ti a helyemben melyik irányt választanátok vagy most egyáltalán mit csináljak? Vagy törődjek bele, hogy a lányt elvesztettem?
Most ez a feleség miben jobb nálam vagy hasonló sikerteleneknél? A kérdés persze költői... A személyisége és a pszichés állapota 100%, hogy nincs rendben. Durván nincs. Akkor hogyhogy ő ráadásul elváltan, gyerekkel is kelendő? Hogyhogy nem az van, hogy le sem köpi senki? Ja, hogy mégsem számít semmi, ha adott egy kinézet..."
Azt is vedd figyelembe, hogy milyen pasasnak is kellett házasságra.A kérdező sem százas.Azért van, hogy a defekteseknek sikerül egymásra találniuk.Ez pont egy ilyen páros.Nincsen mit irigyelni rajtuk.
A feleséged nrm szereted de olyan kapcsolat függő vagy mint a sz.ar Félsz tőle, felsz mit mondanak felsz a családjától a baratok a te csaladod es mit mondanak az emberek .
Megcsaltam a felesegem a "kapcsolat elején '
NaLATOD EZÉRT NRM SZERETTED AKKOR SEM !! Vmi miatt jöttél össze vele lehet te sr tudod miért .
Ha szereted a feleséged es megcsalod a KAPCSOLAT ELEJÉN!!akkor komplett h vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!