Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem a szerető és a feleség irányába is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kérlek ne gyilkoljatok le. Tényleg érdekel külsős emberek véleménye.

Nagyon szeretem a feleségemet, viszont nagyon nehéz vele. Erős személyisége van, kezelhetetlen. Én kötődöm hozzá nagyon, de ő minden héten képes lenne feladni engem. Az is sokat elmond, hogy már nem a feleségem. Túl vagyunk egy váláson de újra együtt vagyunk. Nem részletezem de nagyon viharos a kapcsolatunk.

És van egy lány akit már pár éve ismerek. Mikor külön voltunk a feleségemmel akkor ismerkedtem vele, viszont még sajnos mindig tart a viszony. Neki teljesen más a személyisége, leírhatatlanul imádnivaló, 1 másodperc alatt szerelmes tud lenni az ember belé, kiegyensúlyozott is… Én szerelmes vagyok belé …. (is).

Ha választani kéne azonnal a feleségemet mondanám. De nem tudom miért. Nem vagyok vele boldog, viszont a tudat megnyugtat, hogy ő az enyém, és minden rosszat el tudok neki nézni. Sokszor bánt, de hatalmas kapocs van köztünk.

Ha a lánnyal vagyok, boldog vagyok, önfeledt és megélem vele a pillanatokat. Érzem, hogy nagyon összeillünk. De nem érzem azt a “függőséget” , mint a feleségemnél. Próbálom nem párhuzamosan tartani őket, de a lánnyal egyszerűen olyan a kémia, hogy sajnos sokszor… sokszor? Rengetegszer hazudtam neki, hogy egyedül vagyok, csak hogy elmehessek hozzá. Kell az érintése kell a mosolya kellenek a szavai.

Most viszont az a felállás, hogy a lány valahogy megtudta hogy újból a feleségemmel élek, összetört, megszakította velem a kapcsolatot mindenhol. Az elején még örültem is, hogy akkor a sors döntött helyettem kettejük között.

De borzalmasan érzem magam. A feleségem semmit nem tud bár nagyon féltékeny, újra veszekedésből áll minden napom, és bár nyugodt a lelkem, de időnként összeszorul a szívem ha eszembe jut az a lány, nagyon hiányzik. De tudom, hiába csábítom vissza újra csak bántanám. Mert a feleségem meghatározóbb személy.

Szóval tudom, szemét vagyok, de sajnos van ilyen élethelyzet is. Mindketten más személyiségűek, más kinézetűek, felfogás minden más. És mindkettő pont az a véglet amibe én halálosan szerelmes tudok lenni. Szenvedek mindkettő nélkül. De nem tudok ugye egyszerre mindkettővel lenni. A lányban látom a jövőt, akitől mindent megkapnék, de a feleségem olyan mint egy drog, kikészülök vele is de nélküle is.

Ti a helyemben melyik irányt választanátok vagy most egyáltalán mit csináljak? Vagy törődjek bele, hogy a lányt elvesztettem?

aug. 16. 08:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ember (koztuk a kerdezo is), erre az erzelmi hullamvasutra vagyik egy kapcsolatban, mert ezt az ingadozast szorongassal eli meg, amit osszekever a pillangokkal. Ezert kelendoek az ilyen beteg ferfiak es nok. A melletuk levok egyszeruen szeretnek szenvedni, nekik egy boldog, kiegyensulyozott kapcsolat unalmas/szerelem nelkuli…
aug. 17. 08:46
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Most ez a feleség miben jobb nálam vagy hasonló sikerteleneknél? A kérdés persze költői... A személyisége és a pszichés állapota 100%, hogy nincs rendben. Durván nincs. Akkor hogyhogy ő ráadásul elváltan, gyerekkel is kelendő? Hogyhogy nem az van, hogy le sem köpi senki? Ja, hogy mégsem számít semmi, ha adott egy kinézet..."

Azt is vedd figyelembe, hogy milyen pasasnak is kellett házasságra.A kérdező sem százas.Azért van, hogy a defekteseknek sikerül egymásra találniuk.Ez pont egy ilyen páros.Nincsen mit irigyelni rajtuk.

aug. 17. 09:49
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

A feleséged nrm szereted de olyan kapcsolat függő vagy mint a sz.ar Félsz tőle, felsz mit mondanak felsz a családjától a baratok a te csaladod es mit mondanak az emberek .

Megcsaltam a felesegem a "kapcsolat elején '

NaLATOD EZÉRT NRM SZERETTED AKKOR SEM !! Vmi miatt jöttél össze vele lehet te sr tudod miért .

Ha szereted a feleséged es megcsalod a KAPCSOLAT ELEJÉN!!akkor komplett h vagy

aug. 20. 20:18
 24/24 anonim ***** válasza:
21-es válaszoló nagyon jót írt. Én nemrég beszélgettem őszintén kendőzetlenül a férjem exbarátnőjével. Elmondta őszintén, hogy neki a férjem nem adta meg a hullámvasútat amire vágyott. Ezért folyamatosan megcsalta, hogy újra és újra átélje ezt az érzést. A férjem egy nyugodt, türelmes, hűséges férj alapanyag. Nem kicsapongó, inkább tisztelettel és szerettél bánik azzal akit szeret. Én ezt kerestem minden férfiban. De a nőnek nem volt elég. Unalmas volt neki. A mostani párja, ahogy elmondta... Megadja neki ezt a hullámvasutat. Úgy fogalmazott, hogy "olaszosak", amiből nekem az jön le, hogy bizony vannak tányérdobálós veszekedések és utána békülős szexek. Szenvedélyesnek és erősnek mondja a kapcsolatukat a pasival. Aki birtokolja őt. Nagyon nagyon durván. Elvitte egy idegen országba, csináltak gyerekeket és a csajnak barátai sincsenek. Ahogy a csávó megtudta, hogy az exe feleségével beszélget azon nyomban közölte vele, hogy szakítsa meg velem a kapcsolatot és tiltson. A csaj így is tett. Tehát egy idegen országban, gyerekekkel minden normális kapcsolatait elvágva birtokolja a nőt, nehogy tudjon valakihez is fordulni, ha baj van, vagy ha esetleg a csaj l akarna lépni. Annyira függővé tette a csajt a pasi, hogy ahogy kinyögte, hogy nem beszélhet velem, azon nyomban le is tiltott. Ő persze szenvedélyes mindent elsöprő szerelemnek írta le nekem, de szerintem csak toxikusan és betegesen kötődnek egymáshoz, ami nem szeretet, nem szerelem és nem is tisztelet. Én nagyon sajnálom a csajt, mert egy végtelenül kedves lélek, akinek nagyon rossz családi mintàja van, elhagyta az anyukája és a családja is csak kihasználta. De annyira függ a pasitól, hogy egy kezdődő szoros barátságot azonnal elfojtott csírájában, mert a pasit "zavarta", hogy beszélgetünk. Vannak ilyenek akiket ez tesz boldoggá, és a normális párkapcsolat meg unalmas neki. Nehezen tudom megérteni, de neki erre van szüksége.
aug. 21. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!