Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem a szerető és a feleség irányába is. Mit tegyek?
Kérlek ne gyilkoljatok le. Tényleg érdekel külsős emberek véleménye.
Nagyon szeretem a feleségemet, viszont nagyon nehéz vele. Erős személyisége van, kezelhetetlen. Én kötődöm hozzá nagyon, de ő minden héten képes lenne feladni engem. Az is sokat elmond, hogy már nem a feleségem. Túl vagyunk egy váláson de újra együtt vagyunk. Nem részletezem de nagyon viharos a kapcsolatunk.
És van egy lány akit már pár éve ismerek. Mikor külön voltunk a feleségemmel akkor ismerkedtem vele, viszont még sajnos mindig tart a viszony. Neki teljesen más a személyisége, leírhatatlanul imádnivaló, 1 másodperc alatt szerelmes tud lenni az ember belé, kiegyensúlyozott is… Én szerelmes vagyok belé …. (is).
Ha választani kéne azonnal a feleségemet mondanám. De nem tudom miért. Nem vagyok vele boldog, viszont a tudat megnyugtat, hogy ő az enyém, és minden rosszat el tudok neki nézni. Sokszor bánt, de hatalmas kapocs van köztünk.
Ha a lánnyal vagyok, boldog vagyok, önfeledt és megélem vele a pillanatokat. Érzem, hogy nagyon összeillünk. De nem érzem azt a “függőséget” , mint a feleségemnél. Próbálom nem párhuzamosan tartani őket, de a lánnyal egyszerűen olyan a kémia, hogy sajnos sokszor… sokszor? Rengetegszer hazudtam neki, hogy egyedül vagyok, csak hogy elmehessek hozzá. Kell az érintése kell a mosolya kellenek a szavai.
Most viszont az a felállás, hogy a lány valahogy megtudta hogy újból a feleségemmel élek, összetört, megszakította velem a kapcsolatot mindenhol. Az elején még örültem is, hogy akkor a sors döntött helyettem kettejük között.
De borzalmasan érzem magam. A feleségem semmit nem tud bár nagyon féltékeny, újra veszekedésből áll minden napom, és bár nyugodt a lelkem, de időnként összeszorul a szívem ha eszembe jut az a lány, nagyon hiányzik. De tudom, hiába csábítom vissza újra csak bántanám. Mert a feleségem meghatározóbb személy.
Szóval tudom, szemét vagyok, de sajnos van ilyen élethelyzet is. Mindketten más személyiségűek, más kinézetűek, felfogás minden más. És mindkettő pont az a véglet amibe én halálosan szerelmes tudok lenni. Szenvedek mindkettő nélkül. De nem tudok ugye egyszerre mindkettővel lenni. A lányban látom a jövőt, akitől mindent megkapnék, de a feleségem olyan mint egy drog, kikészülök vele is de nélküle is.
Ti a helyemben melyik irányt választanátok vagy most egyáltalán mit csináljak? Vagy törődjek bele, hogy a lányt elvesztettem?
"Túl vagyunk egy váláson de újra együtt vagyunk."
Miért váltatok, és miért vagytok együtt? Azt írod, bármikor el tudna hagyni. Te pedig az emlékeidből élsz, ő a megszokott, a biztonság.
Szerintem egyikőtök sem boldog így, csak könnyebb a megszokott rosszban lenni - amíg nem jön más.
#10 “ oké, most hallottuk, hogy a feleséged mikben hibázik. És te?”
Kapcsolatunk elején megcsaltam. De bevallottam, megbántam, azóta csak neki élek. Azt mondta megbocsátott, feleségül vettem, de azóta is azt hallgatom. Mindenkire féltékeny, mindenkire gyanakszik, nyomoz, sakkban vagyok tartva. A családom teljesen elfordult tőlem, mióta újból együtt vagyunk, mert nem tudják nézni, hogy ennyire behódolok neki és még őket is szidja. A feleségemnek van egy gyereke is előző házasságából, de tiltja tőlem, mondván hogy ilyen rossz embertől nehogy bármit eltanuljon. Emiatt amikor ő vele van én nem lehetek otthon, ami kb 2 hetente van egy hétig. Indokolatlanul ráír a barátaimra, a barátaim párjaira, hogy nem-e gondolják esetleg, hogy együtt csaljuk őket? De sokminden történt már… hazugságvizsgálat, magánnyomozót fogadott, nyomkövető volt a kocsimban. Ja és a legszebb az egészben, hogy ő is megcsalt már engem. Csak arról valahogy sosem beszél, én meg tudtam bocsátani, én nem nyomozok utána. Mégis amikor kidob, tennem se kell semmit mert ő kezd el teperni utánam. Azt mondta, hogy verjem ki a fejemből, hogy valaha is elenged. Tehát nagyon szeret ő is engem. Én is őt.
“ Ez a hatalmas lila köd egy illúzió, hiszen nem élsz a szürke hêtköznapokban is a csajjal, ezért látod őt sokkal tökéletesebbnek.”
Amióta ismerem, napi szinten beszélünk. Támogatott a válás alatt is, ha nem is romantikus volt a viszonyunk de lelkileg ott volt. Aztán közelebb kerültünk egymáshoz, úgy ismerem már mint a tenyeremet. Nem egy futó kaland ő nekem. Viszont ő soha nem bántott még, szépen beszél velem, pedig tudja milyen vagyok. Csendben elnézte 2x is, hogy visszamentem a feleségemhez. A mostaninál borult ki a bili, mert nem vallottam be, hanem kiderült, hogy párhuzamosan voltak. Ő nem olyan háborgó tenger típus mint a feleségem, hogy a Holdról is lehet látni a haragját, hanem csendben megszakított minden Kontaktot.
Édesanyám beszélt vele ma reggel (a családom jobban támogatná a vele való viszonyomat), de ő már tényleg elment… azt mondja neki most ez egy trauma, hogy én ilyen vagyok. És hogy hálás lehetnék neki, hogy semmit nem tud a feleségem róla. Most ezek után még mélyebben érzem magam, félek hogy tényleg elveszítettem, sőt, esetleg mással van. Ő most azt hiszi végig hazudtam neki és nem szeretem. Pedig ez nincs így.
Rosszabb ez a helyzet már mint egy szappanopera, komolyan már úgy érzem fizikailag is belebetegedtem.
"Azt mondta, hogy verjem ki a fejemből, hogy valaha is elenged. Tehát nagyon szeret ő is engem. Én is őt."
Ez nem szeretet, csak birtoklási vágy.De szerintem maradjatok együtt,legalább minden normális ember biztonságban lesz tőletek a jövőben.Mostmár a lány is.
Hidd el a világon a legjobb bosszú, hogy két ilyen egyed-mert ez nem ember-együtt van. Maradjatok csak meg egymásnak-ki ki a megérdemelt "gyümölcsét" kapja, és eszegeti.
Tartsátok magatokat távol a normális, egészséges emberektől.
Nektek nem valók ők.
Kedves Kérdező!
Egy önző puhapöcsű kretén vagy , annyira hogy irritál amit írsz és az is amit csinálsz.
Remélem mindketten elhagynak, összefüggésteenül ömlengesz valami megfoghatatlan maszlagról miközben arrl picsogsz hogy kit miért tartasz fontosnak a fos életedben. Baszodj meg, ha engem kérdezek.
16
De mit ertek a hazassaggal? Ez a kapcsolat hazassag elott sem mukodott mar, a hazassag is katasztrofa lett. Ezt a “kapcsolatot” szerintemne irigyeld :D
19: Áh, dehogy irigylem ezt a minőséget, megenné az életem, az idegeim, a világból is kifutnék kb.
Csak maga az, hogy ez a nő bezzeg kell... Akármilyen is. Nem az van, hogy hozzá sem szólnak "úgy", levegőnek van nézve, meg eltelik a fiatalsága és az élete egyedül, férfi-nő kapcsolódás nélkül. Meg nem is az, hogy ha valaki szóba hajlandó állni vele, az valami förtelmes alak, akitől felváltva jön a sírhatnék és a hányhatnék. Olvasd el a kérdező írásait, annyi tisztán lejön belőle, hogy nem egy "nyócáttalánosos' jóska"... Gondolom, nem is egy ápolatlan, igénytelen, torz figura, sőt..., különben nem nagyon jönne össze neki semmilyen nő.
Most ez a feleség miben jobb nálam vagy hasonló sikerteleneknél? A kérdés persze költői... A személyisége és a pszichés állapota 100%, hogy nincs rendben. Durván nincs. Akkor hogyhogy ő ráadásul elváltan, gyerekkel is kelendő? Hogyhogy nem az van, hogy le sem köpi senki? Ja, hogy mégsem számít semmi, ha adott egy kinézet...
16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!