Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez vicces lehet?
Mi a véleményetek arról hogy a barátnőm messengorében azt beszélgetést találtam hogy a barátnőjének el küldte a kolléga srácot úgy hogy neki ö a Hódolója. Majd ezt követően 2 hét el téve kb, a kolléga srác ismerőse a facebookon és az beszélgetés ment el köztük hogy, el akartam köszönni de nem tudtam mert láttam mész szünetre. És írta neki a srác majd legközelebb és a barátnőm mondta rendben! És kérdezte a SRÁC puszit kapok a BARÁTNŐM lehet. SRÁC HOVA?
Barátnőm hova szeretnéd? És azt írta a barátnőm hogy ehez talizni is kénne. És 2’hete meg az volt vicc hogy a srác üdítőzni hívta, azt mondja a barátnőm ö csak viccnek szánta ezt nem komoly csak lehet a srác gondolja és ö viccelt meg engem szeret és egyszer vissza írt akkor is mikor együtt voltunk otthon mi a véleményetek? Meg azt írta korábban a barátnőjének a csajom hogy amúgy élőbben jobb ban néz ki mint képen, srác meg most azt írta hogy majd akkor be megy a puszira mert nem egy nap lesznek be osztva, és majd be megy, és a barátnőm részéről ez csak vicc de a srác részéről nem gondolom. Valaki el mondaná véleményét ezzel kapcs
"Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
Ez a kérdés tipikusan "tini kapcsolatok" kategória.
Hülyìti a pasit. Legyezi az egóját hogy a pasi bevesz neki mindent
Vannak pasik akik mellett ezt meg lehet tenni, és vannak akik mellett nem mert egyből ki vannak dobva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!