Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó döntés ebbe belevágni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó döntés ebbe belevágni?

Figyelt kérdés
22 eves lany vagyok. A parommal tobb mint 4 eve vagyunk egyutt. En kulon elek alberletbe a parom meg a szuleivel. A kapcsolatunk elso 2 eve nagyon szep volt viszont az utobbi inkabb 1 ev szamomra csak szenvedes. A parom egyaltalan nem foglalkozik mar velem, a legaprobb szivesseget sem teszi meg amire kerem. Pl azert is konyorogni kell neki hogy atjojjon hozzam mert folyton kifogasokkal all elo hogy miert nem er ra. Altalaba en jarok naluk szerintem ha en nem tennem nem is nagyon talalkoznank. Tobbszor talaltam a telefonjaba dolgokat hogy o mas lanyokkal miket beszelget de inkabb nem is reszletezem szerintem sejtitek. Megbocsatottam mert szerettem ot es biztam benne hogy ez csak egy rossz idoszak es kesobb jobb lesz minden. Osszessegeben o semmi erofeszitest sem tesz mar az egeszbe hiaba probaltam vele ezt megbeszelni millioszor mindig o volt az aki felkapta a vizet es hisztizett mint egy kisgyerek. A masik legnagyobb problema hogy nagyon sokat jar ki inni. Nem csak a haverjaival de egyedul is egy heten tobb napot is ittas/reszeg. Korulbelul 3hete elkezdtem a munkahelyemen beszelgetni egy sraccal aki bevallotta hogy mar regota tetszem neki. Azota kb minden nap bejon miattam a helyre ahol dolgozom es beszelgetunk. Nagyon szimpatikus nekem ez a fiu es kezdek egyre tobbet erezni iranta. A paromat megcsalni nem fogom ez egyertelmu de ti a helyembe mit tennetek? Olyan tanacstalan vagyok felek hogy elcseszem az eletem emiatt a dontes miatt. Maradjak a jelenlegi mellett remenykedve hogy egyszer majd megvaltozik vagy adjak egy eselyt ennek a fiunak aki mar most figyelmesebb velem mint a parom az elmult egy evbe volt? Megeri kitartani? Vagy menjek el talalkozni a fiuval es ugyis kiderul erzek e valamit vagy sem? Ti mit tennetek?

aug. 15. 18:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10/10 igazabol nem most kezdett inni csak most kezdett ENNYIRE. Eddig mindog kapott eselyt hogy megmutassa visszabb vesz az ivasbol de inkabb meg jobban tulzasba viszi minthogy visszabb venne…latom hogy nem jo ez tisztaba vagyok mar vele.
aug. 15. 20:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Egyik csávó: más lánnyal dumál, iszik, leszar, nem is akar veled lenni.

Masik csavo: kedves, oda megy, veled van.

Ha szar időszaka van az első csavonak, akkor is gáz, hogy így kezeli. Mert az életben sokszor lesz szar időszak. Akkor mindig lesullyed és más csajokkal lesz?

Rég el kellett volna hagynod..

aug. 15. 20:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Az ilyen hirtelen váltásnak szakítás szokott lenni a vége az újdonsággal is.
aug. 15. 21:41
 14/16 anonim ***** válasza:

A mostani már elhanyagol, ilyenkor szokott mindenki szakítani.

Ezt az elhanyagolást ne hagyd senkinek!

Mindegy hogy van e másik, ezzel már nem fog működni.

Mikor kaptál utoljára meglepetést?

Ha nincsenek apró figyelmessegek, már nem szeret ….

aug. 15. 22:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Az új fiútól függetlenül, szerintem a jelenlegi kapcsolatodnak nincs jövője. Egyszerűen elmentetek egymás mellett. Te már önállóan élsz, ő meg mamahotelben, és még csak a szándék sincs meg benne, hogy legalább pár napra kipróbálja, hogy milyen lenne veled élni. Jobb az ilyet lezárni.

A másik sráccal meg vagy lesz valami, vagy nem. Sokat nem veszthetsz.

aug. 16. 06:47
 16/16 anonim ***** válasza:
A barátodat egyáltalán nem érdekled és piál is, fiatal létére. Ez kuka akkor is, ha nem lenne másik.
aug. 16. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!