Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó döntés ebbe belevágni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó döntés ebbe belevágni?

Figyelt kérdés
22 eves lany vagyok. A parommal tobb mint 4 eve vagyunk egyutt. En kulon elek alberletbe a parom meg a szuleivel. A kapcsolatunk elso 2 eve nagyon szep volt viszont az utobbi inkabb 1 ev szamomra csak szenvedes. A parom egyaltalan nem foglalkozik mar velem, a legaprobb szivesseget sem teszi meg amire kerem. Pl azert is konyorogni kell neki hogy atjojjon hozzam mert folyton kifogasokkal all elo hogy miert nem er ra. Altalaba en jarok naluk szerintem ha en nem tennem nem is nagyon talalkoznank. Tobbszor talaltam a telefonjaba dolgokat hogy o mas lanyokkal miket beszelget de inkabb nem is reszletezem szerintem sejtitek. Megbocsatottam mert szerettem ot es biztam benne hogy ez csak egy rossz idoszak es kesobb jobb lesz minden. Osszessegeben o semmi erofeszitest sem tesz mar az egeszbe hiaba probaltam vele ezt megbeszelni millioszor mindig o volt az aki felkapta a vizet es hisztizett mint egy kisgyerek. A masik legnagyobb problema hogy nagyon sokat jar ki inni. Nem csak a haverjaival de egyedul is egy heten tobb napot is ittas/reszeg. Korulbelul 3hete elkezdtem a munkahelyemen beszelgetni egy sraccal aki bevallotta hogy mar regota tetszem neki. Azota kb minden nap bejon miattam a helyre ahol dolgozom es beszelgetunk. Nagyon szimpatikus nekem ez a fiu es kezdek egyre tobbet erezni iranta. A paromat megcsalni nem fogom ez egyertelmu de ti a helyembe mit tennetek? Olyan tanacstalan vagyok felek hogy elcseszem az eletem emiatt a dontes miatt. Maradjak a jelenlegi mellett remenykedve hogy egyszer majd megvaltozik vagy adjak egy eselyt ennek a fiunak aki mar most figyelmesebb velem mint a parom az elmult egy evbe volt? Megeri kitartani? Vagy menjek el talalkozni a fiuval es ugyis kiderul erzek e valamit vagy sem? Ti mit tennetek?

aug. 15. 18:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegivel az újtól függetlenül szakítanod kéne. Ez rajtad kívül szerintem mindenkinek egyértelmű.
aug. 15. 18:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegi kapcsolatod már haldoklik. Kb. Megszokásból vergődtök még benne, de semmi értelme nincs már. Szakíts mindenképpen, az új sráctól függetlenül. És ha már lezártad, lehet nyitni az új felé.
aug. 15. 18:45
 3/16 Senior Séf ***** válasza:
100%
Szakíts mielőbb.
aug. 15. 18:45
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
4 év alatt se költöztetek össze? Jol atvert🤣
aug. 15. 18:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Új seprű jól seper! Lesz pár jó napotok az új sráccal, vagy néhány év, esetleg évtizedek, ezt nem tudható, de a lúzer pasidat tisztességesen küldd el melegebb éghajlatra, ez fix.
aug. 15. 18:56
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én az új férfi megjelenésétől függetlenül már rég kidobtam volna ezt az embert. Megváltozik? Hiszel a mesékben? Ébredj fel! Iszik és nem foglalkozik veled! Komolyan, mit vársz te ettől az embertől?
aug. 15. 18:59
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

És ha nem érzel majd semmit az új srác iránt, akkor inkább benne maradsz a fos, sehova se tartó kapcsolatban? Már rég együtt kéne élnetek nálatok az albérletben, nem bohóckodni egymáshoz járogazással. De eleve csak lefelé épül, ő is kifelé kacsintgat. Semmi értelme az ég világon, már a szakításnak jött el az ideje.

Ne legyél már kapcsolatfüggő, hogy csak akkor lépsz ki, ha megvan a fix új…

aug. 15. 19:04
 8/16 anonim ***** válasza:

A mostani kapcsolatodat te tartod életben. Lehet, h az sem tűnne fel neki, ha egyszerűen eltűnnél: nyugodtabban ismerkedhetne más lányokkal.

Azt hiszem, előbb magadat kellene rendbe rakni egy szakember segítaégével, hogy lásd, mi volt a te szereped a történtekben, miért engedted idáig fajulni a dolgokat, hol kellett volna meghúzni a határokat, és mennyire egészséges dolog olyan kapcsolatban élni, ahol a bizalom hiánya az alapállapot (telefonban kutakodás...).

Láttad, hogy méltatlan hozzád, mégis maradtál. Miért? (Nem, a szerelem nem erről szól.)

Ha a fejedben és a lelkedben rend lesz és átgondoltad, mif akarsz (és mit nem! és honnan veszed észre, ha jó/rossz az irány), akkor nyitnék a helyedben más felé.

aug. 15. 19:06
 9/16 anonim ***** válasza:

Mondd meg a réginek hogy beszélni akarsz vele, és akkor ha beszéltek mondd el neki hogy 3 dolog van, először is nem akarsz felrúgni kapcsolatot, ha lehet megjavítanád, de ő iszik, és nem foglalkozik veled, ezért ha nem változtat szakítasz.

Második dolog hogy valakinek úgy tűnik tetszel, és ezért is nem akarod azt elszalasztani, mert lehet hogy ő tényleg akar téged, a jelenlegi meg már nem.

Harmadik dolog meg, hogy szép volt az első néhány év, de ha inni fog, szakítasz, ha esetleg komolyan leteszi az italt és megbeszélitek elgondolkozol a folytatáson.

aug. 15. 19:18
 10/16 anonim ***** válasza:
A kérdező azt írta, most kezdett inni, a java még ezután következik, a piát nem fogja letenni, max majd mondja, aztán jön a duma, oh még csak ma este rúgtunk be, blablabla. Ne gondolkozz egy percig sem, szakíts!
aug. 15. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!