Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtanátok ha félrelép a pasitok? Bővebben lent
Nem tettél fel már ezzel kapcsolatban egy hosszabb és részletesebb kérdést?
Amúgy meg minek tartanád meg? Élnél vele azzal a tudattal, hogy megcsalt, hazudott, miközben ilyen fiatalon megfosztod magad attól, hogy találj egy normálisat, aki nem csal meg? Én elhagynám, biztos nem tudnék utána megbízni benne, lefeküdni vele, hozzáérni...
Ez hülyeség...
Megbocsátani meg lehet, de ezek után mindig ott motoszkálna a fejedbe az ördög sok sok kérdéssel együtt
Újra meg tenné?, vagy ha elmegy a haverokkal biztos a haverokkal van?
Hagyd ott ha szeretne nem csalna meg.
Voltunk már mi is úgy a párommal h szó szerint hajszálon táncoltunk, de eszébe nem jutott h megcsaljon... pedig megtehette volna
Nem nem , kérdezted már, de lényegtelen.
Amúgy mindenki azt fogja mondani szinte, hogy ne bocsáss meg, de te meg fogsz úgyis.Szóval szerintem te már eldöntötted magadban.
Nem bocsájtanám meg..Egyrészt nem vagyok az a fajta aki csak úgy megbocsájt,másrészt pedig,ha 1x megcsalt,egy összeveszés miatt,akkor máskor is megteheti..Állandóan ez járna a fejedben az összeveszések után,hogy most megcsal?most más lány dug? Szóval szerintem nem éri meg ezen agyalni kitudja még meddig,inkább keress egy olyan srácot aki nem csal meg. :)
18/L
Olvastam egy ugyanilyen történetet 1-2 nappal korábban, és azt hittem azt is te tetted fel.
(első válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!