Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észre lehet venni a férfin, ha félrelép?
A kérdés azért férfiakra vonatkozik, mert én nő vagyok, így nyilván az érdekel jobban :) Gondolok arra is, hogy egy egyszeri alkalom után megérzi-e azt a nő, illetve hogyan derülhet ki, milyen viselkedések utalnak rá... Illetve az is érdekelne ha nem egyszeri alkalomról van szó, hanem huzamosabb időn át tartósan csalja valaki a párját.
Te észrevetted / rajtad észrevette a párod?
Szerintem ha valakit elég jól ismersz, akkor nagyobb valószínűséggel veszed észre ha nem mond igazat. Ahhoz hogy ez megtörténjen kérdésekkel kell bombázni és a válaszából észre lehet venni. A nők a hazugság felismerésében jobbak mint mi.
Volt barátnőm mikor hazudott akkor nagyon halkan beszélt, vagy eltakarta kicsit a száját, vagy megvakarta az orrát.
Azt olvastam valahol hogy ha valaki izgalomba jön, például hazudik akkor észrevehetetlenül megnő az orra, mert oda tódul a vér és azért vakargatják sokan mikor hazudnak.
A lényeg hogy szerintem ha nagyon kiélezed magad erre akkor észre lehet venni.
b.nőm azt mondta, ő úgy jött rá, h a barátja azelőtt mindig imádta a szexet, de egyszercsak folyton hárított ilyen indokokkal, h fáradt, fáj a feje stb.
amikor hajlandó is volt szexelni, nem nézett aq b.nőm szemébe, mikor d.gta, hanem a feje fölé (és ez régebben nem fordult elő).
többször lemondta a találkozókat, de msn-en fentvolt (a másik csajjal beszélgetett órákon át) .
ha beszélgetésekkor szóbakerült a csaj, mindig terelt, és elnézett másfelé.
sokszor rosszkedvűnek tűnt, amit fáradságra, fejfájásra fogott.
aztán egyszer kiderült minden, m bevallotta.
20/L
Nem feltétlenül. Van, aki nagyon körmönfont. Törli a hívásinfót, sms-t, a név a telefonjában férfinévként vagy vezetéknévként szerepel, és megoldja munkaidőben... vagy túlórára, kiküldetésre, üzleti vacsorára hivatkozik. Ha hirtelen a munkája megszállottja lesz, az már gyanús. Ha azért tetted fel a kérdést, mert feltételezed, akkor sajnos valószínűleg nem ok nélkül...
Én a válásom után gondolkodtam el, hogy vajon a volt férjem, mikor ágytól, asztaltól már elválva éltünk félrelépett-e - de nem tudtam megsaccolni, mert nem érdekelt akkor se, most se. Viszont a fenti tapasztalat. Nem engem csaltak meg...
Sehogy nem derülhet ki...
Biztosan csak akkor tudhatod ha az ő szájából hallod..
lehet bármit belemagyarázni, viselkedést szemtanukat stb-t de így mindíg benne vana pakliban, hogy lehet hogy ártatlanul törsz felette pálcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!