Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom mellett beszéltem más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mellett beszéltem más sráccal és nálunk tiniknél ezt nehéz elnézni, megbántam szánom tetteimet, vállalom és jóvá szeretném tenni mert nagyon szeretem a páromat. Nem elég egy bocsánatkérés, az ide kevés… Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2024. aug. 10. 14:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Tehat megkerdezted a sracot, akivel kavartal, hogy mi a velemenye a parodrol?

Szerintem emiatt siman hihette azt, hogy nem vagy a baratoddal megelegedve, ha kell tole a visszajelzes, ezert probalkozott be. A baratod helyeben en is ideges lennek, hogy konkretan kibeszelted egy olyan sraccal, akivel regen kavartal. Meg az is lehet, hogy szakit veled emiatt, en pl ezt tennem.

2024. aug. 10. 18:31
 12/14 A kérdező kommentje:

A viselkedésére kértem vélemény.

Szakítani akart már, de nem hagytam és valami módon jóvá szeretném tenni csak fogalmam sincs hogyan

2024. aug. 10. 19:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy masik nem fontos es nem is erdekel.
szept. 2. 11:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Elsőnek is az a fontos , hogy valóban nem szeretnél másokkal foglalkozni vagy csak azért nem mert ő ezt szeretné? Ha úgy érzed készen állsz egy komolyabb kapcsolatra csak is akkor kezdj bele .
szept. 2. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!