Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány nagyobb veszekedés után lehet még valami ebből?
Figyelt kérdés
Nemrég (1 hónapja kb) jöttünk össze a párommal, ő a férfi. Ismertük egymást előtte már, beszélgettünk néha, sokáig nem mert lépni, aztán mikor megtette teljesen beindult, egyfolytában keresett, mindig talizunk, stb, aztán volt pár nagyobb összeveszés, ami szerintem annak volt köszönhető, hogy sokmindent még nem tudunk a másikról, mire hogy reagál stb. Nekem pl szarul esett hogy erőltetett valamit folyamatosan, amit nem akartam, és egyszerűen nem értette meg, hogy nem. Ilyen dolgokon annyira összevesztünk, hogy kértem 1-2 napot megnyugodni, ezt ő szakításnak vette, aztán ezen is veszekedtünk, akkor ő mondta (szerintem bosszúból), hogy hagyjuk az egészet mert nem illünk össze, de utána rögtön mégis találkozni akart, ezért gondolom hogy csak bosszú lehetett.... Lényeg, hogy most nagyjából jó a helyzet, viszont az a kezdeti lelkesedés eltűnt belőle. Mintha kicsit távolságtartó lenne, de kedves, viszont nem látszik rajta az a nagy szenvedély mint az első hetekben. Szóval szerintetek ez itt meghalt, és már csak húzzuk de nem lesz jobb, vagy idővel még visszatérhet belé a lelkesedés irányomba?aug. 10. 07:15
21/26 A kérdező kommentje:
Menjél a gondozó nénihez majd megvigasztal🤗
aug. 10. 12:38
22/26 anonim válasza:
Azért az eléggé meg tud ölni és viszonylag gyorsan egy kapcsolatot,ha folyamatos szinte a marakodás.Nem vagytok egymáshoz valók plusz az sem hülyeség, hogy meg kellene érni,úgymond felnőni egy pàrkapcsolathoz.
23/26 anonim válasza:
Szerintem őt az hajtotta, hogy nem adtad magad. Most mivel elmúlt a "vadászat" így rád is unt. Az a legrosszabb, hogy erőltetett valamit és bár mondta, hogy hagyjátok egymást te akkor is végül össze jöttél vele. Lehet ezt még persze húzni csak annál inkább feleslegesebb...
24/26 anonim válasza:
Nem en irtam a masodikat :D
Marpedig nem normalis egy honap utan szakitgatni. Egy normalis, egeszseges kapcsolat sem igy mukodik. De akkor maradj ebben a toxikus szarban, csak aztan ne csodalkozz, ha szoban vagy elobb utobb fizikailag is bantalmazva leszel. De ha ennyi eszed van… mindenki ugy cseszi el az eletet, ahogy akarja :D latod ? Maris veded. “Senki nem tokeletes”. Persze! Csak nem mindegy, hogy nem ertetek egyet valamiben vagy valamit eroltet, amit nem akarsz, aztan megszakitgat meg vitatkozik 1 honap kapcsolat utan.🤣🤣🤣
25/26 anonim válasza:
Ez már gatya,de el lehet még hónapokat húzni .
26/26 anonim válasza:
Mi ez a panasz öböl itt? Rágódsz olyan hülyeségen és írnak itt az idegenek, hogy ezzel az erővel elmondhatnád neki is a félelmeid. Arra nem gondolsz, hogy túl keveset osztasz meg vele és ezértváltozott valami benne. Fél esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!