Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néhány nagyobb veszekedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány nagyobb veszekedés után lehet még valami ebből?

Figyelt kérdés
Nemrég (1 hónapja kb) jöttünk össze a párommal, ő a férfi. Ismertük egymást előtte már, beszélgettünk néha, sokáig nem mert lépni, aztán mikor megtette teljesen beindult, egyfolytában keresett, mindig talizunk, stb, aztán volt pár nagyobb összeveszés, ami szerintem annak volt köszönhető, hogy sokmindent még nem tudunk a másikról, mire hogy reagál stb. Nekem pl szarul esett hogy erőltetett valamit folyamatosan, amit nem akartam, és egyszerűen nem értette meg, hogy nem. Ilyen dolgokon annyira összevesztünk, hogy kértem 1-2 napot megnyugodni, ezt ő szakításnak vette, aztán ezen is veszekedtünk, akkor ő mondta (szerintem bosszúból), hogy hagyjuk az egészet mert nem illünk össze, de utána rögtön mégis találkozni akart, ezért gondolom hogy csak bosszú lehetett.... Lényeg, hogy most nagyjából jó a helyzet, viszont az a kezdeti lelkesedés eltűnt belőle. Mintha kicsit távolságtartó lenne, de kedves, viszont nem látszik rajta az a nagy szenvedély mint az első hetekben. Szóval szerintetek ez itt meghalt, és már csak húzzuk de nem lesz jobb, vagy idővel még visszatérhet belé a lelkesedés irányomba?
aug. 10. 07:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt az, amit folyamatosan erőltetett úgy, hogy te nem akartad?
aug. 10. 07:22
 2/26 A kérdező kommentje:
Ezt annyira konkrétan nem szeretném leírni, de félek valamitől, és mégis erőltette ezt a dolgot. Nem is az a lényeg hogy mi az, hanem hogy nem volt hajlandó megérteni, hogy félek tőle és nem akarom. És egy idő után sok lett ez. Valamint azt is mondta, hogy én szerinte nem akarok vele lenni, mert én nem voltam annyira lelkes mint ő, miközben nekem csak idő kellett, nálam ez kicsit lassabb folyamat. Ezek miatt kellett pár nap, amire azt hitte szakítok..
aug. 10. 07:28
 3/26 anonim ***** válasza:
69%

Gondolom seggbe kukit szeretett volna vagy valami hasonló, és mivel önző patkámy még neki áll feljebb, ha nem akarod, és már nem lelkes.

Az 1. Hónapban még mindennek lazán f@szán kellene mennie nem pedig ennek! Ez még kapcsolatnak sem nevezhető csak most kezditek megismerni egymást. Ha nem működik léphetsz.

aug. 10. 07:49
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a kapcsolatot kár eröltetni, de végül is te tudod hogy mi az amit szeretnél, és mi az amit nem.
aug. 10. 08:30
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak szexre megy, nem te érdekled, különben nem erőltetném semmit ami neked fáj vagy kényelmetlen.
aug. 10. 08:36
 6/26 A kérdező kommentje:
Jah nem szexel kapcsolatos ez a dolog amit nem akartam
aug. 10. 08:46
 7/26 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem azert van, mert nem ismeritek egymast. Egy kapcsolat elejen sokan nem ismerok egymast (mert pl nem barati korbol ismerkedtek ossze), megsem veszenk ossze 1 honap utan. Sot, mi a parommal az elso randin talalkoztunk (tarskereson ismerkedtunk), 3 eve egyutt vagyunk es egyszer nem vesztunk ossze, pedig mi sem ismertuk egymast :D azert vesztetek ossze, mert nem passzoltok, kar ezt huzni. Ami egy honap utan szar, az kesobb meg szarabb lesz, sajnalom.
aug. 10. 08:52
 8/26 anonim ***** válasza:
86%

"ő mondta (szerintem bosszúból), hogy hagyjuk az egészet mert nem illünk össze"

Szerintem jól mondta, és nem bosszúból, hanem tényleg így látja.

aug. 10. 09:12
 9/26 anonim ***** válasza:
88%
1 hónap alatt ide jutni elég gáz. Szerintem hagyjátok egymást.
aug. 10. 09:21
 10/26 anonim ***** válasza:
88%
Nem kötelező egy idegbeteg görccsel együtt lenni. Te választod.
aug. 10. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!