Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Társkereső
"azt mondta nem találkozott senkivel és nem beszélt senkivel csak kíváncsiság volt és nem tudja miért tette..."
Ez nagyon nem egyenes válasz. Ha legalább azt mondta volna, hogy elfelejtette magát törölni, vagy nem tartja fontosnak a fiókot az még elfogadható válasz. De hogy azzal jött elő, hogy nem beszélt senkivel viszont kíváncsi volt és aztán hozzá rakta, hogy maga sem tudja miért ez így ellentmondásos.
Szerintem hazudik mert igenis ismerkedett a hátad mögött, lehet meg is csalt minimum szexchat/webcam segítségével.
Persze lehet, hogy nem volt benned biztos valami miatt, vagy egyszerűen félt az összeköltözéstől és azért kacsintott kifelé. De mindenképp a bizalom oda lenne főleg a sunyi válasza után és inkább szakítanék mint megölném magam a bizonytalansággal amit okozott.
Szakíts!
Lerí róla, hogy nem őszinte hozzád. Ezek után hogyan fogsz tudni megbízni benne? Elárulom, hogy sehogyan.
3#
Írtam, hogy inkább szakíts mint a bizonytalansággal magadat mérgezd! Nem ér ő annyit. Nem akart veled foglalkozni betegség idején, kereste a jövendőbeli párját, vagy valakit szexre hiszen veled nem lehetett, vagy undorodott tőled a betegség miatt. Szerintem nem éri meg ilyen semmirekellő pöcs mellett maradni...
Szóval annak ellenére esélyt akarsz neki adni, hogy beléd rúgott? Ügyes vagy. Gratulálok a párodhoz!
'Fool me once shame on you, fool me twice shame on me!'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!