Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem e még, tegyek e lépéseket, vagy várjak? Másfél hónapja kezdeményeztem az ismerkedést egy netes társkeresőn.
huh 33 évesen is tarthat itt az ember...? azt hittem akkora már azért van mindenkinek egy alapbölcsessége...
hát a helyzet az h h nem akar tőled semmit az úriember. csak megdugni akart. sztem felejtsd el.
R.
ott a pont..
ennél jobban ember már nem is alázhatná meg magát
Nem lesz könnyű, de felejtsd el
A szex miatt, hogy én ajánlkoztam nem érzem magam megalázottnak, sőt. Soha még ilyen szexuális élményben nem volt részem. Az sms-eket sajnálom, amiket küldtem.
42 éves agglegényről van szó akinek senkije nincs, egyébként csak a munkája. Szerelmes lettem és naiv vagyok. Sajnálom, kövezzetek meg.
Az a probléma, hogy túl hamar odaadtad magad neki:(
Akit komolyabb kapcsolatra keresett, attól nem várta volna, hogy ilyen hamar lefekszik vele.
Ezért akar tőled csak szexet, mert a szemében elvesztetted a méltóságod, amikor lefeküdtél vele:(
Sajnálom, tudom milyen rossz lehet.
Ez szerintem az a szituáció, mikor te is tudod mi a helyzet, csak magadnak sem mered beismerni.:-(
Szerintem ez a fickó az a tipikus gerinctelen agglegény, aki csak a kényelemre és a szexre hajt. Tehát ha nem keresed, neki az is jó, jól meg van egyedül (vagy mással..), ha meg jókor keresed, jöhetsz, de természetesen csak szex erejéig.
Persze, nagyon nehéz hagyni a fenébe, ha már belehabarodtál, de szerintem akkor is próbálj mást keresni. Gondolj arra, hogy többet érdemelsz, tiszteletet és törődést, nem a kényelmi lyukja vagy egy ilyen embernek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!