Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy párválasztás terén a nők igényei hatalmasak és eltúlzottak, míg a férfiak beérik magával a nővel is, legyen az akármilyen?
Persze, hiszen Magyarország tele van jóképű, kigyúrt, anyagilag kiemelkedő helyzetű férfival.
Ugyan már...
Mégis van felesêge, családja a sok gyári dolgozónak, műtőssegédnek, műszaki eladónak, kukásnak, hentesnek meg a többinek. Hogy lehet ez?
Nem mondom, hogy rossz pasi vagyok, de a külsőmmel sose tudtam hódítani. Ráadásul most, a 40-es éveim vége felé még egy kis aputestet is növesztettem. Érettségim nincs, csak egy szakmunkás bizonyítványom, meg egy rakat tanfolyamom. Mégis 21 éve mellettem van egy két diplomás nő. Egyik sem büfészak. Még egy gyönyörű kislányt is szült nekem. Ja, autó most már van, de amikor megismertem még jogsim sem volt.
Na, ezt magyarázd meg!
28: A nők nagy része hallgat róla vagy tagadja "nyilvánosság" előtt.
"De még ha nem is néznek ki túlzottan jól, túlsúlyosak, csúnyák, akkor is találnak párt nagyon nagy százalékban."
Igen, csak milyet? Vele beérőst, akivel ő is csak beéri.
"És azért a nők nagy része jól néz ki"
Ezeket veszitek észre, tekintitek nőnek. Mindannyian. Így nem meglepő, hogy azt látjátok, egy sem szabad. Persze, hogy nem, ha mindenki rájuk repül, csak lesz köztük számára megfelelő is. A többi nő meg ugye levegő. Láthatatlan. 33 évesen, vékonyan, de nem szép arccal, sminkeletlenül, nem "nőcisen" (amit csinosnak szokás nevezni) öltözve, hajamat is csak egyszerűen, kibontva viselve a kutya le sem köp, 10+ éve vagyok egyedül, illetve lényegében mindig is. Mert ugye én így nem vagyok nő, csak nemtelen emberi lény vagy leginkább levegő, mint írtam. Megértem amúgy teljes mértékben, csak akkor ne állítsunk valótlanságokat.
Ki milyen körökben mozog. Te ezt látod, mert férfi vagy. Én meg azt látom, hogy a nők nem találnak pasit, pedig már lejjebb adták, és mégis a legtöbb csak egyéjszakás kalandot keres.
Persze ha te is azt akarsz, akkor az sok mindent megmagyaráz.
Nem ilyen fekete fehér atéma kérdező.
Emellett normális embereknek mindnek vannak igényeik, legyen az férfi vagy nő.
Igenis kellenek az igények.
Gyerek cipőben vagy emberek terén.
Mindenkinek mások az igényeik, más a szép.
Nekem a magas, vékonyabb alkatú, ám nem csontos pasik jönnek be. A kigyúrtak taszítanak, amire te hivatkozol.
De pl tesóm rendbetette alkatát, már nem apu testű és körbe kérdezte női ismeretségét, hogy az előtte vagy utána kép jön be nekik.
Többség az aputestre szavazott, én meg a mostanira.
Ez van.
De ismerek olyat, aki a mackós pasikat bítja.
Legyél nyitottabb és lásd is a világ ezer arcát.
Akivel pl ismerkedek pasi, ő is nagyon hasonló "elvárásokkal van teli", mint jómagam. Mivel sok minden egyezik köztünk ez méginkább imponál.
11 éve ismerjük egymást eredetileg, végül kapcsolaton elgondolkodtunk egy tali után.
Vannak nők és olyan pasik is, akiknek nem igen vannak "elvárásaik" ám ez sok esetben önismeret hiányát is megvillantja az illetőnek.
Aki tudja mit akar, mi a jó, mi a rossz, mik jönnek be neki vagy sem, mik a jó vagy rosz tulajdonságai és mindez milyen személyiséggel s annak tulajdonságaival kompatibilis... Teljesen rendben van.
Át lehet fogalmazni úgy is, hogy a nőknek olyan férfi kell, aki tényleg a lelki társuk, és akivel összeillenek, márpedig ilyet nem talál az ember minden bokorban.
Mig a férfiaknak kibszottul tökmindegy hogy miyen egy nő, egészen addig amíg van rajta lyuk, és tud nokedlit szaggatni.
Magyarán a nő képes szerelemre, míg ti csak a legalapvetobb ösztöneiteket akarjátok kielégíteni, majd tapsot is vártok ezért az igénytelenségetekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!