Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan működik a normális ismerkedés/párkapcsolat kialakítás? Csak nekem tűnt fel hogy sokan kapkodnak a párválasztásban?
Randi.. még nem történt semmi komolyabb, és egyből így akár egy találkozó után hogy legyünk párkapcsolatban. Nem úgy kellene párkapcsolatban lenni ha már szerelmes az ember? És addig ismerkednek.. akár összejárnak és majd alakul? Velem lenne a probléma? Nekem egy év kellet egy személlyel hogy azt mondjam jó legyünk normálisan kapcsolatban, akkor érzetem azt hogy vele tudnék működni, újra ismerkedek emberekkel és mindenki kapkod, amit az elején leírtam, nem értem a miértjét, azt érzem velem van a baj, de szerelem nélkül minek ugorjak kapcsolatba? Ha azt említem hogy nekem idő kellene és szerintem ez nem így működik, akkor meg nem vesznek komolyan.. mit tudnék csinálni hogy javuljon a helyzet?
Miért van az hogy 0 ismeretstéggel teljesen mindegy majd alakul~ mert helyes vagy/csinos vagy/aranyos vagy/okos vagy stb és ennyit tudnak a másikról vagy ezek közül egyet-kettőt és ez elég a legtöbbnek.. és majd alakul.. miért??
Ebben én fordítva működök. Gyorsan leszek szerelmes, és már pár randi után elvárom, hogy a másik eldöntse, hogy kellek vagy nem. Onnantól a hűség is alap. Ezt meg szerintem már kapcsolatnak illik hívni.
Nem várnék senkire egy évet, amíg eldönti, hogy kellek-e.
Eddig két kapcsolatom volt, egy 5 éves, meg lassan 11 éves, 8 éve házasok vagyunk, szóval tiszavirág életű fellángolásnak nem nevezném.
Nem tisztem eldönteni, hogy melyik a normális. Szerencsére a párom is így gondolta.
Mert a párválasztás nem választás, hanem PRÓBÁLKOZÁS.
Tudod mi a választás? Ha van 10-15 nő/férfi, és letesztelem mindet, majd a legjobbat választom. Szóljon már akinek ilyen lehetőségei vannak!
Átlagosan meg az van, hogy vannak próbálkozók, akik taszítanak. Majd talán jön egy aki némileg értelmes, valamennyire kinéz, azzal meg megpróbálja az ember. Aztán menet közben van bejön, vagy nem. Ennyi a "párválasztás".
5-ös, nagyon igaz. Úgy nem fogsz kapcsolatot "találni", hogy mindenről tudod egy év ismerkedés után, hogy klappol. Addig meg visszatartod az érzelmeidet és csillapítod magadat, hogy ne ess beléjük, mert mi van, ha mégsem öblítik le a mosdó széléről a fogkrémet fogmosás után?
A párkapcsolatok arról szólnak, hogy mondjuk két-három hónap ismerkedés után (amiben benne vannak a randik, egyszerűbb összetalálkozások is, egy-egy közös kirándulás, rendszeres telefonbeszélgetések, szóval fejlődik, komolyodik az ismerkedés is ugye) eldöntik a felek, hogy legyen kimondva és onnantól kezdve amúgy én még eddig úgy éreztem, hogy könnyebb is lett egy kicsit együtt dolgozni a kapcsolaton. Mert mindenhogy van vele munka, csiszolódás, nem fogsz olyan embert találni, aki minden téren klappol. Viszont ha már letisztáztátok, hogy mit éreztek egymás iránt és úgy is kezelitek a kapcsolatot egymás között, akkor könnyebb még jobban megnyílni a másik előtt, mély beszélgetéseket folytatni, tervezni a jövővel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!