Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy párválasztá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy párválasztás terén a nők igényei hatalmasak és eltúlzottak, míg a férfiak beérik magával a nővel is, legyen az akármilyen?

Figyelt kérdés
Legalábbis a fejlett társadalmakban, mert a harmadik világ őserdejében még másképpen vannak a dolgok, de a modern, iparosodott országokban a nők csak a férfiak felső 10%-át nem nézik le és tartják alkalmasnak. A felső 10%-on azt értem: tökéletes kinézet, magas társadalmi státusz, kiemelkedő anyagi helyzet.

aug. 8. 10:06
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

#17: köszi, ezt ki is hagytam: intim méret 16 felett legyen. Ha az nincs, már a legtöbb nő, te talán kivétel vagy akkor, sír, hogy túl kicsi, nem élvezi a szexet.

Egyébként leírtad, hogy kidolgozott teste van és igényes. Anyagi gondokról sem írtál. Amikor megismerted, gondolom, pocakja se volt. Innentől kezdve nem cáfolsz meg semmit, amit írtam.

aug. 8. 10:51
 22/49 A kérdező kommentje:
Jóóó, elismerem, a 10% túlzás, erős alulbecslés. Annál sokkal több jó pasi van. De azért továbbra is úgy gondolom, csak a legjobb pasik jutnak tartósan nőhöz.
aug. 8. 10:54
 23/49 anonim ***** válasza:
76%

#21 a 17-es vagyok. Hidd el, sok pasinak van ilyen átlagosan kidolgozott teste, az utcán járva én viszonylag sokat látok.:) Nem, mikor összejöttünk nem volt ilyen kis pocakja, mert akkor ahogy ő fogalmazott “csajozó súlyban volt”:D, bár én akkor is összejöttem volna a jelenlegi “állapotával”, nem kifejezetten a teste fogott meg, hanem olyan dumája van, hogy lehidaltam már akkor. Minden találkozásunk után úgy mentem haza, hogy két méterrel a föld fölött voltam. A 3. randinkra (korábban már ismertük egymást) összerakott egy teljes pikniket a kedvenc dolgaimmal, a Margit-szigeten a Duna partján ültünk összebújva, és már akkor tudtuk, hogy szerelmesek vagyunk. Pedig mennyi pénzt költött erre? Talán 5000ft-ot?:) Nem ez számít, hanem a gesztus.

Nem, nem írtam anyagiakról, mindketten dolgozunk, és elvagyunk, de nincsenek azért felesleges milliók itt-ott.:)

aug. 8. 11:03
 24/49 anonim ***** válasza:
80%
Tegyük fel, igaz a megállapításod, csak a legjobb pasik jutnak tartósan nőhöz! Rendben, ismerjük el! És akkor neked most jobb? Lesz nőd? Megint arra megy ki a játék, azok a mocskos nők, meg szegény pasik.
aug. 8. 11:07
 25/49 anonim ***** válasza:
77%

Annyira nevetek mindig, mikor azért, hogy a személyes érintettséget kivegyék az egyenletből, házasnak vagy aszexnek hazudják magukat, de csöpög az incel elkeseredettség a válaszaikból.

Nem vagy annyira okos, amennyire hiszed magad, ezt üzenem minden incusnak.

aug. 8. 11:19
 26/49 anonim ***** válasza:
71%

"míg a férfiak beérik magával a nővel is, legyen az akármilyen"

Egyrészt ez elég gáz, ahogy erre már előttem is rámutatott valaki nagyon helyesen.

Másrészt még csak nem is igaz, max. a nagyon reménytelen, elkeseredett rétegre. Az ennél jobbak még szexre sem érik be akármilyen nővel.

Végül pedig a beérés (aminek szerinted örülni kéne? vagy nem tudom) egyet jelent azzal, hogy önző egészségügyi ürítés + főzetés, takaríttatás, egyéb praktikus dolgok céljából "tartják" a nőt. Úgy is beszélnek és bánnak vele, ha nem is a legelején, de idővel. Mondjuk vannak nagy színészek, akik csak a nőjük háta mögött röhögnek a markukba meg a haverokkal, kollégákkal egy fél életen át. Közben keresgélnek...

aug. 8. 11:30
 27/49 A kérdező kommentje:

#24: mondtam már, hogy nekem nem kell nő.

#25: tőlem nézhetsz incelnek, nem igazán érdekel, de nem próbálkoztam soha még egy nőnél sem, és nem is érzem rá a késztetést, hogy szexeljek. Szerinted akkor nem lehet, hogy mégis aszexuális vagyok?

Viszont van egy barátom, akit nagyon csúnyán szívatnak a nők, és semmibe veszik, mert nem egy adonisz kinézetre, és anyagi gondjai vannak.

Ha engem érdekelne a dolog, egy év kondizás után még lehet, tudnék is barátnőt találni, mert állítólag nem nézek ki rosszul, és pénzem is van, akár egy sportkocsira is, ha akarnék olyat.

aug. 8. 11:37
 28/49 A kérdező kommentje:
#26: valahogy mégis mindig az a kép, hogy kétségbeesett férfiak százával repülnek egy darab szabad nőre is, ha éppen van. És azért a nők nagy része jól néz ki, hiszen ez a szaporodás alapja, így váltanak ki szexuális izgalmat a férfiakban. De még ha nem is néznek ki túlzottan jól, túlsúlyosak, csúnyák, akkor is találnak párt nagyon nagy százalékban. A férfiak közt viszont rengeteg az úgynevezett incel. Hatalmas csoportok és közösségek alakultak ki. Ilyet nőknél nem látsz. Ez nem lehet véletlen.
aug. 8. 11:45
 29/49 anonim ***** válasza:
83%

"így váltanak ki szexuális izgalmat a férfiakban"

Ahogy a férfiak is a nőkben. Senki nem tartja vissza a sikertelen férfiakat a változástól. Nyugodtan lehet életmódot, stílust, munka és lakhelyet váltani, keresve a jó irányt.

aug. 8. 11:49
 30/49 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem igaz. Én elég szép nő vagyok, de még így is nehezen találtam magamnak normális pasit.
aug. 8. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!