Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy párválasztás terén a nők igényei hatalmasak és eltúlzottak, míg a férfiak beérik magával a nővel is, legyen az akármilyen?
#17: köszi, ezt ki is hagytam: intim méret 16 felett legyen. Ha az nincs, már a legtöbb nő, te talán kivétel vagy akkor, sír, hogy túl kicsi, nem élvezi a szexet.
Egyébként leírtad, hogy kidolgozott teste van és igényes. Anyagi gondokról sem írtál. Amikor megismerted, gondolom, pocakja se volt. Innentől kezdve nem cáfolsz meg semmit, amit írtam.
#21 a 17-es vagyok. Hidd el, sok pasinak van ilyen átlagosan kidolgozott teste, az utcán járva én viszonylag sokat látok.:) Nem, mikor összejöttünk nem volt ilyen kis pocakja, mert akkor ahogy ő fogalmazott “csajozó súlyban volt”:D, bár én akkor is összejöttem volna a jelenlegi “állapotával”, nem kifejezetten a teste fogott meg, hanem olyan dumája van, hogy lehidaltam már akkor. Minden találkozásunk után úgy mentem haza, hogy két méterrel a föld fölött voltam. A 3. randinkra (korábban már ismertük egymást) összerakott egy teljes pikniket a kedvenc dolgaimmal, a Margit-szigeten a Duna partján ültünk összebújva, és már akkor tudtuk, hogy szerelmesek vagyunk. Pedig mennyi pénzt költött erre? Talán 5000ft-ot?:) Nem ez számít, hanem a gesztus.
Nem, nem írtam anyagiakról, mindketten dolgozunk, és elvagyunk, de nincsenek azért felesleges milliók itt-ott.:)
Annyira nevetek mindig, mikor azért, hogy a személyes érintettséget kivegyék az egyenletből, házasnak vagy aszexnek hazudják magukat, de csöpög az incel elkeseredettség a válaszaikból.
Nem vagy annyira okos, amennyire hiszed magad, ezt üzenem minden incusnak.
"míg a férfiak beérik magával a nővel is, legyen az akármilyen"
Egyrészt ez elég gáz, ahogy erre már előttem is rámutatott valaki nagyon helyesen.
Másrészt még csak nem is igaz, max. a nagyon reménytelen, elkeseredett rétegre. Az ennél jobbak még szexre sem érik be akármilyen nővel.
Végül pedig a beérés (aminek szerinted örülni kéne? vagy nem tudom) egyet jelent azzal, hogy önző egészségügyi ürítés + főzetés, takaríttatás, egyéb praktikus dolgok céljából "tartják" a nőt. Úgy is beszélnek és bánnak vele, ha nem is a legelején, de idővel. Mondjuk vannak nagy színészek, akik csak a nőjük háta mögött röhögnek a markukba meg a haverokkal, kollégákkal egy fél életen át. Közben keresgélnek...
#24: mondtam már, hogy nekem nem kell nő.
#25: tőlem nézhetsz incelnek, nem igazán érdekel, de nem próbálkoztam soha még egy nőnél sem, és nem is érzem rá a késztetést, hogy szexeljek. Szerinted akkor nem lehet, hogy mégis aszexuális vagyok?
Viszont van egy barátom, akit nagyon csúnyán szívatnak a nők, és semmibe veszik, mert nem egy adonisz kinézetre, és anyagi gondjai vannak.
Ha engem érdekelne a dolog, egy év kondizás után még lehet, tudnék is barátnőt találni, mert állítólag nem nézek ki rosszul, és pénzem is van, akár egy sportkocsira is, ha akarnék olyat.
"így váltanak ki szexuális izgalmat a férfiakban"
Ahogy a férfiak is a nőkben. Senki nem tartja vissza a sikertelen férfiakat a változástól. Nyugodtan lehet életmódot, stílust, munka és lakhelyet váltani, keresve a jó irányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!