Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy párválasztás terén a nők igényei hatalmasak és eltúlzottak, míg a férfiak beérik magával a nővel is, legyen az akármilyen?
Egészen más, ha egy nő azt várja, hogy legyél igényes (remélem, tudjuk ebbe mi tartozik bele), és ne elnyűtt, szakadt ruhákban járj, vagy az, ha azt várja, hogy méregdrága dior és stb parfümökben “illatozz”, ralph lauren pólókban, ingekben, és méretre szabatott öltönyben járj, legyen sport kocsid, stb stb.
Nekem a párom (a legnagyobb szeretettel mondom) egy átlagos férfi. Fiatalon úszott, kézilabdázott, kellemesen kidolgozott teste van, kis pocakkal, amit én szeretek (szerinte túl jól főzök:)). Igényes, rendes tusfürdőt használ, aminek kellemes, férfias illata van, és dezodort, emellé nem is kell parfüm egyáltalán. Teljesen egyszerűen, letisztultan öltözködik, alkalom adták viszont ki tud öltözni.
Volt nála, a barátaim szerint, “jobb pasim” külsőre, de borzalom volt, tovább készülődött mint én, szinte savanyú volt, mindig jobbat akart mint ami van.
Engem boldoggá tesz az egyszerű hétköznapi életünk a párommal. Lehozza nekem a csillagokat az égről, tényleg. És a szex is csodás vele, pedig nem, nincs 16+ centis farka.🤷🏻♀️😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!