Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hétvégén az exemmel voltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén az exemmel voltam bulizni utolsó nap nagyon nekem fordult hogy széthagyom az üres flakonokat. (Ami persze nem igaz) .. tegnap jöttem haza tőle megölelt puszit is adott aztán írtam neki hogy talizunk e még vmikor de megse nézi mit tegyek?

Figyelt kérdés
2024. aug. 7. 16:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne talizz vele, zavard el ha felkeresne, csinálj úgy mintha nem létezne! 1 éve ez megy szakítás után amikor most ha nem "barátkoztál" volna vele már teljesen túl lennél rajta! Te saját magadnak okoztad a komplikációkat és te neked kell meg is szabadulni úgy tőlük, hogy lekoptatod. Elébe nézhetsz még kb. 1 évnek míg kihevered, de legalább ki fogod! Te nem akarod elengedni, ez a legnagyobb bajod.
2024. aug. 7. 20:10
 12/13 A kérdező kommentje:
Miért nem akarom ezt én magam sem tudom,mikor igazából nem jól viselkedett velem a kapcsolatban csak a kapcsolat elején. Hogy legyen erőm?!
2024. aug. 7. 20:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy saját magadat jobban szereted mint őt (vagy bárki mást). Tudod, hogy nem jó ez így és végre pontot teszel a végére. Nem olyan nehéz ám ezt véghezvinni. Csak szeretni, becsülni kell önmagad! Fogj neki azzal, hogy figyelembe se veszed!
2024. aug. 7. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!