Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munka után mindig a szüleihez megy a férjem és ott van 2-3 óra hosszákat, így 6 után jár haza mindig. Mit tennétek?
6 kor haza jön, vacsizik, fürdik, játszik egy fél órát a gyerekkel és ennyi.
Hétvégén sincs sokkal többet itthon.
Persze mikor felhozom neki hogy ez így nagyon nem jó, mindig azt mondja változik..de végül minden ugyanúgy marad.
A szülei hozzánk közel laknak, tőlünk 3.ház, így mindig látom hogy ott van.
Nem nőhöz jár stb...
Így ugye nekem itthon soha nem segít semmibe.
Nemtudom neki azt mondani hogy menj akk költözz haza a szüleidhez, mert a férjemé a ház, nem az enyém.
Mi lenne a megoldás?
Minden nap menni tényleg fura, főleg ha nem szorulnak segítségre a szülei. Egyébként ha 6 után nem sokkal hazáér, hétköznap az egyáltalán nem gáz, én sem érek haza általában hamarabb, 6-fél 7 még egész jó szerintem.
De hogy hétvégén sincs sokkal többet otthon, az kissé tényleg érdekes.
Miért nem siet haza hozzád?
"a férjemé a ház, nem az enyém." Jó, ha van önálló bevételed, tartalékod és nyugdíjalapod - ez kéne.
Nem a szüleinél vacsizik? Érdekes.
És veled mikor van? Úgy értem, ti kettesben? Beszélgetés, akármi?
"felhozom neki hogy ez így nagyon nem jó"
Ne vádold. Fogalmazz másképp. Pl. "Olyan jó lenne, örülnék, ha többet lennél itthon. Hiányzol nekem is és a gyereknek is."
Valami kompromisszum pedig kellene a részéről. Pl. csak kétnaponta menjen a szüleihez, vagy hétvégente ne. Vagy csak hétvégente együtt.
Nekem tetszik, amit a 6-os írt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!