Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hétvégén az exemmel voltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén az exemmel voltam bulizni utolsó nap nagyon nekem fordult hogy széthagyom az üres flakonokat. (Ami persze nem igaz) .. tegnap jöttem haza tőle megölelt puszit is adott aztán írtam neki hogy talizunk e még vmikor de megse nézi mit tegyek?

Figyelt kérdés
aug. 7. 16:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ő az exed! Miért beszélgetsz vele, jársz vele bulizni? Vége van! Szépen tiltsd le és ne foglalkozz vele.
aug. 7. 16:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy miért akarod tartani vele a kapcsolatot. Engedd el.
aug. 7. 16:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Párkapcsolati problémák? Szakított veled! Csak arra vagy jó, hogy amikor nincs társasága akkor téged előszed meg persze esetleges szexre. Nem veszed észre, hogy kihasznál mert annyira vele akarsz újra lenni párkapcsolatban. Viszont ha csoda folytán vissza cammogna hozzád az csak azért lesz, hogy ha akad más azonnal megcsaljon, kipenderítsen. Térj már észhez. Ne reménykedj feleslegesen! Minél tovább vele foglalkozzol annál inkább ásod magad alatt a sírt ahová ki fogsz feküdni lelkileg. Ne nézegesd, ne írj neki és végképp ne találkozgass vele.
aug. 7. 16:23
 4/13 A kérdező kommentje:
Sajnos igen még mindig szeretem,és valahogy el kéne engedem. Annyira nehéz.Hogy lehetnék rajta túl?? :(
aug. 7. 17:29
 5/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem tud elengedni és hogy nem tudja mi lesz vele ha én férjhez megyek. Ez csak a szex miatt lehet?
aug. 7. 17:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kifejezetten a szex miatt, de ezt írtam is. Nincs olyan társasága, a nosztalgia és persze a társfüggőség is szerepet játszik benne. De nem akar már veled együtt lenni. Ha akad neki valaki akibe beleesik téged azonnal eldob. Akármennyire is szereted ő már nem szeret téged és csak kihasznál. Engedd el őt. Idővel kihevered teljesen. Viszont ha tartod vele a kontaktust bármilyen módon is csak hátraltatod önmagad, sőt magad teszed tönkre egy olyan egyén miatt aki csak eszközként tekint rád. Tiltás, törlés és ne oldd fel!
aug. 7. 17:35
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért akarom még mindig ennyire őt 1 éve hogy szakítottunk. Könnyebb lenne elengedni ha törölném őt?! Sajnos itt lakik nem messze tőlem az apuja..
aug. 7. 17:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

EX

VOLT barát.

Múlt idő nem jelen.

Hagyd.

aug. 7. 18:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus...

Lerí az exedről, hogy egy tapló, te meg kapcsolatfüggő vagy.

aug. 7. 18:29
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kapcsolatfüggő csak azt gondoltam hogy megtaláltam az igazit. És fájdalmas elengedni a sok szép közös emleket. Hogy hogy lehetne mind ezt nem tudom?! mindig felkeres ő is..
aug. 7. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!