Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bunkó a párommal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bunkó a párommal a kolléganője az én jelenlétemben?

Figyelt kérdés
Lassan két hónapja van a barátomnak egy 20 éves kolléganője. Panzióban dolgoznak, ami most nyitott, a csajszi alkalmanként van ott heti 20 órában. Ketten takarítják a szobákat, ágyat húznak stb, nagyon kevés a vendég még. Alkalmanként mikor rá érek, szabadságon vagyok el szoktam menni segíteni nekik. A barátom a jelenlétemben is kedves a lánnyal, viszont a lány ha én ott vagyok ritka tahó a párommal. Szinte mindig bunkón szól neki vissza, párom nem veszi fel. Megkérdeztem már a barátomat, hogy mikor én nem vagyok ott, akkor is ilyen? Barátom válasza az volt, hogy nem, olyankor jó kedve van, normális, jól el vagyunk. Akkor most mi a fene van??????(25 évesek vagyunk, két éve vagyunk együtt és egy éve együtt is lakunk).
aug. 5. 13:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
10. Hát ez nagyon furcsa. Egyáltalán nem a jellemző dolog a párunk munkahelyén állandóan megjelenni és ott lábatlankodni, biztosan ez lesz a dolog nyitja a kolléganő viselkedésének. Ha sok a munka akkor is max vesznek fel valakit nem az emberek párjai járkálnak be a munkahelyekre emiatt. Nálunk mondjuk be sem jönne a kapun senki ilyennel, körbe is röhögnék hogy jöttem mert itt dolgozik a párom engedjenek már be.
aug. 6. 13:52
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Xd ott is nevetnek. A főni még engedi is a balekot ingyér dolgozni.
aug. 7. 12:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Mekkora taho vagy #11, full nem látsz bele és úgy alkotsz véleményt.
aug. 8. 09:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
13. Teljesen normális hangvételű véleményt írtam, csak azért eshetett ennyire indokolatlanul rosszul mert betalált az igazság! Valamint felhívnám a figyelmedet, hogy senki nem lát bele azok közül akik itt válaszolhatnak, te tetted fel a kérdést ilyen embereknek, hogy alkossunk véleményt. Szóval ez a hozzászólásod full ostobára sikeredett sajnos!
aug. 8. 13:03
 15/15 anonim válasza:
100%
Kérdező, te vagy a tahó, minimum harmadjára írtad ki a kérdésedet, rendesen válaszolnak ezredjére neked az emberek és még bunkózol. Senki nem lát bele nyilván mert nem az érintetteket kérdezed hanem totál ismeretleneket anonim oldalon!!! Ha nem tetszik, hogy ismeretlenül válaszolunk és véleményünk van arról amit kérdezel, hogy egy munkahelyen mit keresel ahol nem dolgozol na akkor negyedjére végre kérdezd az érintetteket, a barátodat meg a kolléganőjét, nem gondolod?? Ők látnak bele valóban nem mi, akkor miért itt kell ezt neked kérdezgetni újra és újra?
aug. 8. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!