Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha latom rajta hogy zavarja a puszta jelenletem?
Figyelt kérdés
Paromon(F) eszrevettem mostanaba hogy masabb lett. Nincs mar turelme hozzam sokszor keruli a velem valo beszelgeteseket. Leri rola hogy valamikor zavarja a jelenletem ha befejezi a vacsorat akkor bemegy a szobaba szamitogepezni engem meg otthagy az asztalnal. Legtobbszor kijavitja amit mondok semmi nem erdekli amit peldaul mutatok neki szoval ranez es joejszakat semmi reakcio.
O azt mondja nincs semmi baja de en erzem hogy valami nem okes.
Megunt volna vagy csak szr passzban van?
2021. márc. 26. 00:56
1/11 anonim válasza:
Felesleges találgatni. Nyomatékosítsd, hogy látod, hogy valami nem oké, úgyhogy szeretnél beszélgetni vele, mert nagyon megváltozott a viselkedése és egyre jobban aggaszt a dolog. Egy jól működő kapcsolatban pedig meg kell tudni beszélni a problémákat.
2/11 Savlekotő válasza:
Ilyenkor már rég halott a kapcsolat és keresi a másik fél v már meg is van a másik félnek az útód. Ezért nem aludni kell hazajárni,meg telot nyomkodni akkor feleszmélni mikor a másik már le se szr minket,és mindenkire ráizgulunk csak arra nem akivel együtt vagyunk. Egy kapcsolatot ápolni kell mert kipusztul mint az öntözetlen fű..
4/11 anonim válasza:
átmeneti zavarok is simán lehetnek, főleg ezekben a bizonytalan stresszes bezárt-összezárt időkben
5/11 anonim válasza:
"...eszrevettem mostanaba hogy masabb lett": ez fura mondatrész. Szerintem egy surmák majom, aki nem meri kimondani az érzéseit, a gondját, így palástol mindenfélét.
6/11 anonim válasza:
Mi történt köztetek "mostanában"?
8/11 anonim válasza:
Vársz 2-3 percet, utána mész a szobába és megmondod, mutassa a gépét. Ha nem mutatja, akkor az utódod keresgéli. Könnyítsd meg a dolgát, küldd hozzá.
9/11 anonim válasza:
Ebben már semmi nincs, ami emberi kapcsolat.
Szerintem a vacsorával se terheld, majd megoldja valahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!