Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert bamul más seggeket es tesz megjegyzest ra hogy huu milyen jo. Stb a jelenletemben? Tetszettem neki, udvarolt de nem lett koztunk kapcsolat.
Mit gondoltok errõl, ezt miért teszi?
Leginkabb ferfiak valaszat varom, de nok is valaszolhatnak..
Azért, mert egy alpári bunkó, és ezzel próbál téged hergelni, hátha ki tud csikarni valamilyen érzelmet belőled.
Nem veszítettél vele semmit.
Nem lett köztetek kapcsolat, ezért most megpróbálja leépíteni az egódat, azzal hogy mondja mások jobbak nálad.
Más kérdés hogy a jobbat nem tudja a piciny agya másként definiálni, mint hogy a hátsója szebb.
De azért érted a lényeget.
Nem.irtam hogy zavar mert haverok vagyunk, csak nem tudom mire véljem?
illetve mi ertelme nekem mondogatni hogy hu de jo segge van, vagy ha elorõl latja es.passzos cuccba van a nõ akkor hogy huu milyem husos neki elõl.
Rolam nem.beszelunk mert az tabu.
Olyankor azt mondom menjen talalkozni veluk, de a valasz altalaban az hogy á nem . Majd pár nap utan kerdi mikor megyünk egyutt bulizni.
Szerintetek?
Lehet a maga ősember, proli módján próbál féltékennyé tenni.
Óvoda.
Tök jó, csak a lényeget nem írtad le: ha udvarolt, miért nem lett belőle semmi, miért állt meg a dolog?
1. Ha miatta: egó dolog, akkor azt karja ezzel bizonyítani neked, hogy már letett rólad, vannak más jó nők is, neki így is jó.
2. Ha nem te utasítottad el, hanem ő váltott haver üzzemmódra: valamiért visszavonulót fújt és már inkább haverként kezel. Vagy csak nem adtál neki egyértelmű jelet, csak húztad az agyát, amit ő lekoptatásnak vett.
3. Ha meg egyszerűen semmi nem történt: ő félt direkt kezdeményezni és elhívni, te pedig ugyanígy nem mutattál érdeklődést, ezzel a viselkedéssel lehet csak "ki akarja ugrasztani a nyulat a bokorból", és a reakciódat kicsikarva látni a valódi érzelmeidet irányába.
Tippeld meg a 3 közül melyik az, te ismered a haverodat.
Ja és bocs, nő voltam. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!