Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a jelenlétemben bájolog másik lánnyal. Mit csinaljak? (20/L)
Télen el szoktam járni szolariumba néha. Én pécsi vagyok, a barátom soproni. Mikor ott vagyok nála sopronban mindig ugyanabba a szoliba megyunk, tenyleg jok a gepek, allitolag ez a legjobb a varosban. Viszont a pultoslany is egy nagy mellu feltoltottszaju tetovalt-szemoldoku fekete pothajjas lany, egesz helyes. Es megfigyeltem, hogy amig en bent vagyok, es a baratom kint var(altalaban mindent egyutt csinalunk mert csak hetvegente tudunk talalkozni), addig o beszelget a lannyal mindig hallom ahhogy affektal a csaj meg kerdezgeti, hogy mi van vele es o valaszolgat is kezsegesen. Mikor megkerdeztem, hogy miert, azt mondta, hogy nyugodjak meg, mar regota ismerik egymast, meg a lany amugy is az idosebb pasikra bukik(!!!!) ez komoly?(a baratom 24) Utana hallottam, hogy egy eve irogatott a csajnak csak aztan osszejott vmi idosebb emberrel.
Tehat azert ne legyek feltekeny, mert o megdugna, csak a lany az idosebb ferfiakra bukik? Koszonom.
+ multkor rairt, allitolag azert, hogy megkerdezze van e szabad szolarium, mielott mentunk, utana pedig kitorolte facebookrol a beszelgetest, nem ertem, ha csak ennyit kerdezett miert kellett torolni? A valasz az volt, hogy ne legyen ott, mert ugyse szokott vele beszelni.
En vagyok paranoias, ezek normalis dolgok lennenek?
En orvosira jarok, komoly lany vagyok, nem szeretnek a szolis csajjal vetekedni. :/
Hát...nem hiszem,hogy gondotok lehetne ebből,ha a szolis csaj tényleg idősebbekre bukik.
Nem kell egyből féltékenynek lenni,főleg,ha orvosira jársz,és mint említetted komoly lány vagy.
Pécs-Sopron? Atya ég!
Na ezért sem támogatom semmilyen formában a távkapcsolatokat. Pécsett nincsenek pasik? :)
Orvosira jarsz es szolizol?
Aha.
7. XDDD
Fuck logic :D Á meg sem kérdezem hogy miért, de komolyan:D
Nade a kerdesre valaszolva, nem megbízható a baratod, es ezek nem normalis dolgok. Tuti hogy nem csak azt beszélgették ha eltakaritotta a szemetet magautan.
" Á meg sem kérdezem hogy miért, de komolyan"
Mert egy atlagember is tudja hogy a szolarium egyertelmuen karos, rettento modon oregiti a bort es nagysagrendekkel noveli a borrak kockazatat.
hat meg egy orvostanhallgato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!