Ha a kutyám az én jelenlétemben végez párzó mozdulatokat egy másik kutyán, akkor az velem szemben is szemtelenség, ugye?
Vitatkoztunk ezen a kérdésen, gondoltam most már szétcsaphatnátok köztünk, és kíváncsi vagyok Ti mit gondoltok.
4 hónapos szuka egyébként. A futtatón szokott elfordulni, hogy más kölyök kutyát próbál megdugni, kanokat is, szukákat is. Ezt leszámítva semmi dominanciát nem látok benne, sőt, sokszor tartózkodó, és megadó, de azért megvédi magát ha kell. Más helyzetben ezek a mozdulatok soha nem fordultak elő.
Ilyenkor persze azonnal tiltom, és be is fejezi. Ezt úgy kell elképzelni, hogy van 5-8 kutya egyszerre a futtatón.
Szerintetek ez a gazdával/falkavezérrel szemben illetlenség, vagy ez még az a kategória, hogy rászólunk, de végül is érthető, hogy felakarják állítani a saját kis sorrendjüket, viszont nem nekünk szól?
Igen, de egy 4 hónapos kutyától ez még nem meglepő. Egyébként is keveseknek van olyan kapcsolatuk a kutyájukkal, hogy az ne végezzen párzó mozdulatokat a jelenlétükben... de ugye itt felnőtt kutyákról beszélek.
Egy kölyök még kölyök, még nevelésre szorul.
Egyébként meg sokak szerint nem bűn ez. Akik az igazán karakteres, domináns kutyákat szeretik és tartanak, azoknak ez nem okoz problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!