Ha van 2 testvér németjuhász és az egyik jobban nő mint a másik akkor az etetéssel lehet baj, vagy lehet hogy az egyik az apjára a másik az anyjára ütött?
Figyelt kérdés
Az én németjuhászom most lesz 5 hónapos az ismerősömé az én kutyám testvére tehát egyszerre születtek. Az ismerősöm németjuhásza szemmel láthatóan nagyobb mint az enyém. 4 hónapos korától váltottam brit prémium tápra. Lehetséges hogy befogja hozni a növekedési különbséget, vagy az enyém kisebb termetű lesz?2013. okt. 27. 18:15
1/4 anonim válasza:
Nem klónok születnek egy alomban sem. Ráadásul nem csak apja, anyja van egy kutyának, hanem nagyszülők is és azoknak is nagyszüleik, stb.
Sőt..a növekedési ütem sem egyforma még testvéreknél sem.
2/4 anonim válasza:
Lehet az is, hogy a te kutyád kisebb termetű lesz, de az is lehet, hogy az ismerősöd megnyomta a kutyát fehérjével és ezért nagyobb. De hidd el nem jó az, ha hirtelen nagyra nő egy kutya. A Brit elég jó táp, folytasd azzal az etetést.
3/4 anonim válasza:
Azt sem írtad,hogy szukák vagy kanok,mert köztük alapból van különbség...plusz ha nem egy jó tenyésztőtől vásároltál,akár több apja is lehet a kölyköknek.
De egy emberi családon belül is,megnézel pl. 3 gyereket,nem egyformák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!