Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerinetetek a németjuhász jó...

Szerinetetek a németjuhász jó választás lenne?

Figyelt kérdés
Tavasszal németjuhász kutyust kapok.Én eddig csak jókat hallottam erről a fajtáról.NOs, most nem tudom h mi lenne vele, mert nálunk az egész család munkahelyen van, vagy suliba. mennyit kéne neki mozogni?? az udvarunk nem túl nagy, napi mennyi idő mozgás kell nekii?? sportos vagyok, csak hát ott a tanulás is..
2013. okt. 27. 11:16
 1/6 sippara ***** válasza:
Ha már most így állsz hozzá, akkor ne. A német juhász MUNKAKUTYA, nem KERTI SZOBOR, napi 2-3 óra mozgás ÉS agymunka kell neki, folyamatosan szocializálni kell, vinni mindenfelé, suliba járni vele.
2013. okt. 27. 11:20
 2/6 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm.
2013. okt. 27. 11:20
 3/6 A kérdező kommentje:
de van szabadidőm, tehát nem lenne elhanyagolva, meg valószínűleg suliba is vinném, de az edzőről már kérdeztem, és nem voltak nagyon jó véleménnyel róla.
2013. okt. 27. 11:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A miénk, sajnos csak 2 és fél évig élt, mert megmérgezték. :(

Nagyon játékos volt. A legkönnyebben tanítható kutyánk volt. Mindenki imádta a családban. Még a kutyákat nem szerető nagyim is.

Olvastam, hogy napi min. 4 órát kell vele foglalkozni. Nos a mi 6 tagú családunknál ez felváltott ügyeletet jelentett. Így egész nap szem előtt volt. :-)

Lényeg, hogy ne ez az "enyém-tied" felállásban neveljétek! Családi kutya legyen!

A mi udvarunk is kicsi volt.Nálunk tesóm rendszeresen járt futni és vitte a kutyát is. Ha ő nem ért rá, akkor fater felült a robogójára, a kutya meg rohant utána. (Fater lusta ember.) Velem az erdei sétákra jött és az ágyamba alváskor.

Sokszor nagyim, aki a szomszédban lakott, bekiabált, hogy "engedd ki a kutyát, megyek a barátnőmhöz!"

Sosem jártunk vele kutya suliba. Foglalkozni kell vele. Azt a napi 8-9 órát át aludta amíg dolgoztunk.

Lényeg: nem enyém-tiéd, hanem CSALÁDI kutya legyen! Pláne ha még sulis vagy.

2013. okt. 27. 13:26
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2013. okt. 28. 06:47
 6/6 anonim válasza:
a legjobb. nekem is az van ès nen csalódtam. kedvenc. bár tèny hogy tapasztalat kell hozzá. fõleg ha már nõ
2013. nov. 16. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!