Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert bamul más seggeket es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert bamul más seggeket es tesz megjegyzest ra hogy huu milyen jo. Stb a jelenletemben? Tetszettem neki, udvarolt de nem lett koztunk kapcsolat.

Figyelt kérdés

Mit gondoltok errõl, ezt miért teszi?

Leginkabb ferfiak valaszat varom, de nok is valaszolhatnak..

2019. máj. 11. 19:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Már kiugrasztotta a nyúlat a bokorból es mondtam: az enyémet sose dicsered . :D erre ö: A tiéd tabu arrol nem beszélunk .

De szerintem akkor se szép ha egy ferfi egy no elott bamulja mas segget es pi.naját és megjegyzést is tesz rá.

Miért teszik ezt a ferfiak, ez mar a 2dik eset hogy srac akinek.bejottem volna de nem jottunk es nemis.fogunk.osszejonni mert van párom, akkor miert csinálják.ezt elõttem?

2019. máj. 12. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Akkor szerintem meg is válaszoltad, párod van.(Az az 1-es pont:mást választottál helyette, érvénybe lép a férfi egó, plusz bizonyítani akarja, hogy haverként kezel)

Én is találkoztam ilyennel, ugyanígy álltam értetlenül, nem tudtam mire vélni a hirtelen jött feltűnő megjegyzéseit sorozatban hirtelen a szembejövő csajokra, elég furcsa volt.. Éretlen, és önbizalomhiányos kisfiúk, azok csinálják csak ezt, szerintem elég gáz.

Másfelől fura, hogy ennyire foglalkoztad. Ha csak haverként tekintenél rá, téged ez nem zavarna, sőt. örülnél neki, hogy azt mutatja, hogy haverként viselkedik és nem kell kellemetlenkedni.. Tudom, mert nekem pl tetszett anno az a srác, csak itt volt nálam is egy nagy kézifék, mert én már kinőttem ebből a játszmázásból. De ha nem tetszett volna, nem foglalkoztatott volna ez a viselkedés.

2019. máj. 13. 08:35
 13/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ö az egyetlen srac aki igy viselkedik a jelenlétemben (elõttem) , ezert vagyok kivancsi mi lehet az oka..
2019. máj. 13. 09:44
 14/16 anonim ***** válasza:

"Sajnos nem ö az egyetlen srac aki igy viselkedik a jelenlétemben (elõttem) , ezert vagyok kivancsi mi lehet az oka.."

Ebben az esetben magadban kell keresned az okot...

2019. máj. 13. 10:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok.

Valószínűleg mivel párod van, már nem próbálnak téged megnyerni vagy udvarolni neked. Mivel foglalt vagy, nyíltan kimutathatják akár azt is, ha más csajok épp tetszenek nekik vagy megnézik őket, mivel nem hajtanak rád már.

Engem mondjuk ez a része sosem zavart havertól. Akkor sem, ha korábban -vagy közben- engem is dícsérgetett. Ez nem jelent sokat.

2019. máj. 14. 08:36
 16/16 A kérdező kommentje:
Értem, akkor lehet azert teszik mert egyszerűen jol erzik magukat velem masreszt pedig lathatjak a reakcióm gondolom én..
2019. máj. 14. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!