Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bunkó a párommal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bunkó a párommal a kolléganője az én jelenlétemben?

Figyelt kérdés
Lassan két hónapja van a barátomnak egy 20 éves kolléganője. Panzióban dolgoznak, ami most nyitott, a csajszi alkalmanként van ott heti 20 órában. Ketten takarítják a szobákat, ágyat húznak stb, nagyon kevés a vendég még. Alkalmanként mikor rá érek, szabadságon vagyok el szoktam menni segíteni nekik. A barátom a jelenlétemben is kedves a lánnyal, viszont a lány ha én ott vagyok ritka tahó a párommal. Szinte mindig bunkón szól neki vissza, párom nem veszi fel. Megkérdeztem már a barátomat, hogy mikor én nem vagyok ott, akkor is ilyen? Barátom válasza az volt, hogy nem, olyankor jó kedve van, normális, jól el vagyunk. Akkor most mi a fene van??????(25 évesek vagyunk, két éve vagyunk együtt és egy éve együtt is lakunk).
aug. 5. 13:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%

Provokálja. Közvetve veled bunkó. Meg van sértődve.

Nem akarja, hogy ott legyél. Én a párommal együtt kilépnék onnan.

A nőt te zavarod, nem a párod.

aug. 5. 13:47
 2/15 anonim ***** válasza:
78%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Még hányszor teszed fel a párodról és a kollegináról a kérdéseket?

Írtam neked, hogy SZAKÍTS mert a párod legszívesebben leteperné, de nincs kizárva, hogy már fetreng vele a panzióban és a csaj azért bunkó veled mert nem rakott még ki a párod bár megígérte neki!

aug. 5. 13:49
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Talán az a baja, hogy épp feltartod a barátod, meg úgy ánblok útban vagy munka közben. Én se szeretném ha valaki ott lábatlankodna egy munkába, amiért ők viszik el a balhét, ha valaminem lesz előírásnak megfelelő, csak azért, hogy ott majomkodjanak a szobában munka közben. Gondolom megy a "szivecském, drágám", puszi-puszi. A magánéletet nem kell bevinni a melóba.
aug. 5. 13:55
 4/15 anonim ***** válasza:
76%

A második kérdés belinkelve nagyon illik rád.

Szóval én is azt tanácsolom, hogy hagyd el a párod.

Ha már "kencefizézi" magát pedig nem szokta és annyira jól elvannak nélküled akkor bejönnek egymásnak és ja több mint valószínű, hogy viszonyt folytatnak a hátad mögött.

Pluszban ha a párod ha nem bánja, hogy "indok" nélkül a lány bunkó vele előtted, de bevallja, hogy amúgy jól kijönnek arra utal, hogy nem vagy neki (bőven) fontos, élvezi a helyzetet, hogy két nő is "acsarkodik" érte.

aug. 5. 14:00
 5/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom miért lettem lepontozva, de az biztos, hogy valami zajlik a hátad mögött. A barátodnak tetszik még akkor is ha a csajnak ellenkezőleg.

Te persze féltékeny vagy és amiatt mész szamaritánust játszani hozzájuk és a csaj lehet azért köcsög vele. De kétlem. Inkább az az opció reálisabb, hogy ő is féltékeny te rád.

Jó, persze lehet, hogy semmi sem történt köztük viszont te nem bízol a barátodban.

Úgyhogy vagy megbeszéled vele, hogy aggodalmaskodsz mert valami olyasmit tett, vagy egyszerűen lelépsz.

Bizalom nélkül nem ér semmit a kapcsolat!

aug. 5. 14:18
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Te miért járkálsz oda igazából? Nem lehet, hogy nem is szorulnak rá a segítségedre csak tapadósnak gondolnak ilyenkor? Lehet a barátod is legszívesebben szólna és a csajjal a hátad mögött meg is beszélik, hogy ciki ahogy odamész segítség címszóval csak nem mer neked szólni, hogy ne gyere. Ezért bunkózik vele a csaj mekkora lekvár. Csak egy elmélet de erre nem gondoltál még?
aug. 5. 15:20
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
#6 ez is benne van a pakliban, de azt lehetne tudatni a kérdezővel a csajnak, hogy semmi keresnivalója nincs ott és nem leverni a pasin akármennyire is bunkó módon jönne le. Ígyis-úgyis bunkó a kérdező szemében, nemde? Az a baj, hogy a kérdező nem hisz a barátjának és annak az oka szerintem az, hogy elkezdett magára feltűnően adni pedig míg nem jött képbe a másik csaj nem csinálta. Persze, hogy féltékeny. És a párja még rá is játszik mert még a képébe is tolja hogyha nincs velük akkor kedves, normális ahelyett, hogy leállítaná, vagy legalábbis megnyugtatná a kérdezőt, akár ő szakítana vele féltékenység miatt. Direkt csinálja a feszkót és az biztos, hogy megfektetné a csajt, de nem fogja elhagyni a kérdezőt mert csak szexre lenne jó, vagy megvárja míg a másik csaj kapcsolatban szeretne vele lenni. Ki kell dobni a mihaszna szemétládát és nem lejáratni magát miatta nehogy elhagyja, megcsalja a kérdezőnek.
aug. 5. 15:33
 8/15 anonim ***** válasza:
70%
Jobban pörög a melóban, ha nem vagy ott. Te csak hátráltatod őket. Ez lehet a baj szerintem.
aug. 5. 15:49
 9/15 anonim ***** válasza:
92%

Ki akarja hívni egy kick-box-meccsre...

De komolyan: miért nem ti rendezitek ezt egymás közt? Jobban ismered a sztorit, az érintetteket, a környezetet.

aug. 5. 17:04
 10/15 A kérdező kommentje:
#8 a félreértés elkerülése végett, a párommal sűrűn bejárunk egymás munkahelyére. Jóban vagyunk egymás kollegáival
aug. 6. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!