Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor illik beszámolni a másiknak?
Adott egy évek óta tartó kapcsolat. A párod beszélget valakivel (ellenkező nemmel), akiről még soha nem tett egy szó említést sem. Nem csak az időjárásról, hanem kicsit mélyebb dolgokról, nagyon hosszú üzenetváltásokkal.
Akár régi barát, akár nem, elvárnád, hogy legalább megemlítse, hogy ki az, és hogy néha beszélnek?
Ha valakivel rendszeresen beszélek, az az életem, a mindennapjaim része. Ha ezt "elfelejtem" említeni a páromnak, annak oka van. Én nem tolerálnám az ilyen titkos barátokat, ha nő, ha férfi. De, okot se adtam soha az ilyen titkolózásra.
Szerintem két okból csinál ilyet fű alatt az ember. Vagy olyan a kapcsolat, vagy az üzenet váltás, ami szerinte is túl lép egy határt, vagy olyan a párja, akinek egészen mások a határai és nem akar veszekedni. Egyik esetben se jó ómen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!