Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén lenne egy fontos közös programunk.De en napok óta nem beszélek vele,mert felidegesitett. Joga van tudni,hogy mi lesz a programmal? Illik neki megmondani? Ír,hív,keres,én nem válaszolok napok óta neki.
Figyelt kérdés
júl. 1. 08:16
1/17 anonim válasza:
Én maximun is ha nagyon fontos, csak üzennék valakivel neki, hogy mondja meg neki, hogy nem megyek.
Ugyanis ha ez miatt felvenném a kapcsolatot jönne a miert nem meg gyeremá. Ehhez nem lenne kedvem.
2/17 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor érdemes szakítani, az a tiszta és ő is tudni fogja nincs már közös program.
3/17 anonim válasza:
Te nem napok óta nem beszélsz vele, hanem hetek óta. Azzal az erővel, amivel ide nyolcvanszor kiböfögöd a baromságaidat, vele is közölhetnéd, mi a helyzet. Undorító, amit művelsz. Manipulálsz, csenddel büntetsz. És magadat sajnáltatod. Valaki írta neked egyszer, hogy rosszabb vagy lassan, mint a bótos csávó. Akkor röhögtem. Szánalmas, amit csinálsz!
4/17 anonim válasza:
Lehet a másik az undorító, nem a kérdező.
5/17 anonim válasza:
Elmegy egyedül, ennyi. Nem te vagy a világ közepe.
6/17 anonim válasza:
Ez a kérdés vagy kamu, vagy ennyire genyó vagy egy másik emberrel szemben.
7/17 anonim válasza:
#4, persze, az is lehet. De mi csak annak alapján tudunk véleményt formálni, amit a kérdező itt közöl. És hidd el, az elmúlt hetekben megcsillogtatta a személyisége elbűvölő oldalát bőségesen!
8/17 anonim válasza:
Szóval van egy párod akit magasról leszarsz napok óta csak mert felidegesített és te "érett" felnőtt módon balf**sz vagy vele ezt megbeszélni inkább ingorálod. Gratulálok neked aztán tényleg való kapcsolat.
9/17 A kérdező kommentje:
Mert nem akarok vele kommunikálni.. Hogy lehet valaki ennyire hülye,hogy ennyi idő után még mindig írogat,meg hiv? Miért nem lehet ezt felfogni,megérteni,hogy mi van? Nem akarok vele kommunikálni!!!
júl. 1. 11:15
10/17 A kérdező kommentje:
Meg az üzeneteit se olvasom el, ennyire hogy lehet valaki ostoba idióta,hogy mindezek ellenére írogat???
júl. 1. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!