Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos egy kapcsolatban a szabadság?
A legtöbb ember párkapcsolatban egy selyempincsi lesz és elhanyagolja a barátait. Ami a szomorú,soktól a párja kimondva,kimondatlanul el is várja.Aztán jönnek ide is a kérdések, hozzászólások,hogy nincs barátja...
Nagyon soknak azért nincs,mert sz.rik rá és akkor rántaná elő,ha lelki gondja van és kéne a lelki szemetes neki...
Nekem mind a három barátom akkor koccolt le,mikor párja lett, szépen ott csücsükélnek mellette és mikor felvetettem,hogy találkozzunk,kajáljunk és beszélgessünk, akkor kifogások vannak,vagy szinte engedélyt kér,vagy akkor akar találkozni - húsz percben - míg nem ér haza a párja.
Mikor volt párom,én nem így tettem,sőt még ápoltam beteget is.Nem ment a kapcsolat rovására.Egyébként pedig agyamra menne,ha mindig mindenhol a párommal kellett volna lennem.Borzasztó és kötődési problémás,ha ezt igényli valaki.
F
Nálunk sincs ebből probléma. Egyikünk sem vágyik arra, hogy a másik nélkül menjen valahova, pontosabban nem szervezünk így bizonyos dolgokat.
Nyaralás, kisebb utazás ketten, vagy baráti társasággal. Mindenki megtalálja ilyenkor a helyét, van, hogy ki erre, ki arra megy, aztán nap végén találkozunk.
Persze, ha csajos napot tartanak, akkor nem fogom a kezét, ahogy ő sem az enyém, ha a barátokkal, ismerősökkel szervezünk valami egy napos programot.
Ahol ennyi külön töltött idő gondot okoz, ott szerintem elég mély problémák vannak.
Az, hogy ki mennyire vágyik szabadságra egy kapcsolatban változó, viszont azt, hogy ki mennyire adja meg a másiknak ezt, tökéletesen megmutatja, hogy milyen bizalmi szinten van a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!