Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nagy része miért vesz el olyan nőt aki nem is illik hozzájuk?
Sok rovatban olvasom hogy már nincs szex, szexuálisan egyáltalán nem passzolnak. Nincs más lehetőség? Vagy csak már az elején nem akarják belátni hogy nem fog működni a dolog?
Mit gondoltok?
1. Épp ez az, ezért tettem fel a kérdést. Miért? Utána a férfi panaszkodik hogy 10+ éve nincs szex :D
De az elején sem volt.. :D
Akkor?
1. Nincs más opció?
2. Kényszer gyerek? Teherbeesett a nő?
És ezt te eldöntöd, hogy kihez ki passzol ill nem passzol?
Szerintem egyrészt igazad van, hogy nem passzolnak csak ezt fiatalon, ha úgy tetszik hülyén, szerelmesen nem igazán veszi észre az ember másrészt ha passzolnak is de 10-20 év együttélés, problémamegoldás, az élettel való harc sokszor olyanná formálja a kapcsolatot ami akár jó is lenne, hogy tönkremegy. Persze ebben az emberek is hibásak, nem veszik időben észre, hogy hova tartanak, stb.. Sokminden oka van ennek, az egyik legkisebb az, hogy nem passzolnak.
4. Hozz ellenkező példát. Nem szerintem nem illenek össze, csak sok esetben a férfi sír hogy nincs már szex. De ha az elején is maximum heti 1 volt? Min csodálkozik?
1. Miért nem lépett időben?
2. Miért maradt vele?
3. Miért vele alapított családot? 😥😅
"A férfiak nagy része miért vesz el olyan nőt aki nem is illik hozzájuk?"
Nem tudom.
"Mit gondoltok?"
Semmit. Nem érdekelnek mások választásai 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!