Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyesek sosem találják meg azt az embert aki hozzájuk illik?
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 15:24
1/9 anonim válasza:
Ilyen az élet - nem mindenkinek sikerül elsőre
Nekem pl 5 kapcsolatom volt, most alakulgat egy 6. és az előző kapcsolatok tapasztalataiból arra következtetek hogy most ez a lány teljesen hozzám illik
22F
2/9 A kérdező kommentje:
de pl valaki úgy öregszik és hal meg hogy sosem volt senkie. Ezt nem értem én.
2010. márc. 31. 15:33
3/9 A kérdező kommentje:
de vki úgy hal meg h sosem volt senkie ezt nem értem
4/9 A kérdező kommentje:
bocs kétszer írta szar a net:D
5/9 anonim válasza:
igen a net a szar, ő írta rosszul a senkije szót is kétszer
6/9 anonim válasza:
Aki úgy öregszik meg, az azért öregszik meg úgy, mert nem jár el sehova. Olyan meg nagyon ritkán esik meg, hogy valakihez bekopogtat az igazi és megkéri, hogy házasodjanak össze... :)
Élni kell az életet, törekedve arra, hogy ne alakítsunk ki magunk körül egy átjárhatatlan burkot és máris jóval kisebb lesz az esélye, hogy nem futunk össze az igazival.
7/9 anonim válasza:
16:23-nak. Miért járjon el, és főleg HOVA? Azért, hogy állandóan bántsák, és leszólják, mint engem? Köszönöm, de én inkább otthon maradok, egyedül!
8/9 A kérdező kommentje:
miért szólnak le és miért bántanak?? az ilyenekkel nem kell törődni. De mondjuk mi van akkor ha nincs kivel elmenni??? Egyedül senki se megy bulizni.
2010. márc. 31. 20:20
9/9 anonim válasza:
Mert nekem más arc kéne, ki kéne már húzni az összes fogamat, szteroid is kéne, hogy ne legyek ilyen vékony, stb. Ezért nem megyek se bulizni, se máshova. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!