Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nekem egyáltalán nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem egyáltalán nincs tetoválásom akkor mennyire illik hozzám egy olyan nő akinek sok tetoválása van?

Figyelt kérdés
jún. 3. 18:07
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nemtom.

Jó vele időt tölteni, kellemes egymàs tàrsasàga?

Jó vele a szex, megvan a közös nevezőtök?

jún. 3. 18:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Téged zavar, hogy sok tetoválása van? Akkor miért kérdezed??? Mi az, hogy "illik"? Ki fogja megmondani, a szomszéd Margó néni, avagy kérsz róla állásfoglalást a járási kormányhivataltól?

Nekem egy sincs, a páromnak van pár (szerintem gyönyörűek, szép, igényes munkák). Semmiféle problémát nem okoz ez köztük.

jún. 3. 18:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Páromnak van nekem nincs mégis vele vagyok.
jún. 3. 18:17
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
De szerintem ez tetovált pasiknál is kérdés lehet. Hogy mennyire nő nekik egy nő agyontetoválva..?
jún. 3. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Én úgy látom, hogy a szétvarrott, telefirkált nőknek szintén szétvarrott, telefirkált párja szokott lenni ugyanabból a szubkultúrából, vagy társadalmi rétegből, mert nekik egy tetoválatlan férfi stílustalan, túl vanilla.
jún. 3. 18:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Es ha szakítanak akkor szívás..
jún. 3. 18:43
 7/9 anonim ***** válasza:
20%
Alapból a sok tetoválás kicsit "gettós", még modellek között is. 1-1 még bőven belefér, vagy ha már sok, akkor játszunk ókori japánost, ahol máig őrzik a lenyúzott bőröket, de ott művészi szépségű tetkók voltak, nem "Ájem gangszta" "ÜSSD", bányászjel, pulyák nevei, hanem fontos szimbólumok, színek.
jún. 3. 19:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Jól kijössz vele? Szeretitek egymást? Van racionalitása a közös jövőtöknek? Működik a szex? Vonzódtok egymáshoz?

Ha igen, akkor igen, ha nem, akkor nem, de ez tetoválásoktól függetlenül így van.

jún. 3. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem függ össze
jún. 3. 20:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!