Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a kollégám meg én is neki, de Ő családos ember, mit tegyek?
Már az első munkanapomon rámírt, de csak ilyen udvarias gesztusnak látszott. Később bókolni kezdett amit úgy fogtam fel, hogy szoknyavadász vagy szereti dícsérni a hölgyeket. Aztán egyszer közös feladatot kaptunk ami alatt sokat beszélgettünk akkor szerelmet vallott. Persze addigra kb a homlokára volt írva hogy tetszem neki de én igyekeztem rideg maradni.
Van családja de az feleségével már minden értelemben elhidegültek, szerintem lehet van is valakije az asszonynak de ez csak az én tippem.
Elválni sehogyse tudnának anyagi okokból meg miattam ne is tegyék.
Aztán egyre inkább bókolt meg egyre jobban megismertük egymást de nálam mindig volt egy határ és van is. Ha bókol hogy szép vagyok annyit írok “kössz” vagy csak egy like jel. Igyekszem a legkissebb jelét sem adni annak, hogy tetszik a férfi mert az a baj hogy megtetszett. Most is várom hogy írjon de szabin van így nyílván nem fog de hátha talál röpke pár percet. De ugyanakkor tudom hogy ez csak szenvesztő sóvárgás.
Egyszer elbeszélgettem hogy nem akarok a szeretője lenni azt mondta nem is csak arra akar mert amit érez az szerelem. Mondtam nem akarok se 2. lenni sem pedig tartalék azt mondta megérti és bocsánatot kért amiért belementünk ebbe az egészbe de ennek ellenére ugyanúgy csináljuk tovább. Flörtöl velem én meg várom hogy írjon tudva hogy úgyis csak ennyiben marad a dolog.
Az a baj hamarosan megint közös projektünk lesz és megint együtt kell dolgoznunk majd de a főnöknek nem mondhatom, hogy nem akarok mert tetszik és ez a helyzet… viszont ha meg nem jövök be dolgozni akkor másik kollegával cseszek ki pusztán a saját hülye érzelmeim miatt.
Szerintetek ha felmondok megoldás lehet a kettőnk gondjaira? Bár akkor meg munkát nem találnék mint tudjuk itthon nehéz.
Hogyan lépjek túl ezen adna valaki tanácsot.
Hazudsz te is mint ő. Dehogynem flörtöltél vele, a szemezgetés, mosolygás világba is flört! Legalább ne játszd meg magad. Másik dolog egyáltalán nem kellett volna hagyni, hogy idáig fajuljon a dolog, de benne volt a kezed rendesen. Bármikor lemondhattad volna a projektet, de nem tetted még akkor sem amikor tudomásodra jutott, hogy ő találta ki. Azzal védekeztél, hogy a másik kollégával csesztél volna ki.
Persze, hogy most felmondasz aztán csak írod mert hát hazudsz te is, nem lehet neked hinni.
Annyi erő, önbecsülés nincs benned, hogy elzavard a fenébe. Annyira véged van érte. Téged a férfiak úgy ki fognak használni ha ennyire megvezethető vagy, hogy már nevetséges.
Beírtam a csoportba megtudná e csinálni helyettem valaki azt a melót de már hárman írták hogy nem.
Főnök is írja ne variálj XY mondta hogy elvállalod vele.
Na ezt mondtam. Kész tényeket kaptam :(
Mondtam a főnöknek nem is beszélgem vele erről, annélkül mondta hogy velem beszéltetek volna!
Azt mondja legutóbb is jó volt a munkánk úgyhogy most mi a bajom?
Mondom magánügy de nem szeretném azt a munkát nem lehetne leadnom valakinek?
Azt írja már nem mert Ő leadta a sajátja mellett az én nevemet is azt hitte mi ketten ezt megbeszéltük úgyhogy most már mindegy ha bajunk van egymással hagyjuk a munkahelyen kívülre mert a személyes ügyek nem a munkahelyre valóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!