Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem szeretik a nők, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a nők, ha az óvszer az ő szemetesükbe van dobva?

Figyelt kérdés
Már a második nőtől hallom, hogy az óvszert inkább vigyem el, mert különben ki kell vinnie az egész szemetest. Ez valami undor lehet?
júl. 30. 13:14
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
65%
Ezen a kérdésen kiégtem. Eleve nyáron minden nap kiviszem a szemetet. Mit érdekel, hogy pár órát benne van az óvszer? A kuka az kuka, nem egy steril szekrény. Hova dobjuk a szemetet ha nem oda? Igen, a tampon is oda kerül papírba tekerve. Itt nincs szemétledobó, nem fogok másfél óránként leszaladgálni a tamponnal ahogy az óvszerrel sem szex után. Beszarás. 38N
júl. 30. 21:04
 42/49 anonim ***** válasza:
63%
41-sel egyetértek, amúgy megsúgom, én sem éreztem még szagot. Egyébként pedig a kakis pelusnak, na, annak van aztán igazán szaga, ha már ezt ennyire feszegetjük!
júl. 30. 21:13
 43/49 anonim ***** válasza:
60%
Nem, majd a szomszéd erkélyére dobjuk àt. XD higgyétek el, ez megtörtént eset. Meg füveztek is elég sokat.
júl. 30. 23:02
 44/49 anonim ***** válasza:
50%
Soha nem éreztem hogy a gcis óvszer bűzölögne a kukában, pedig 2-3 naponta vittük csak ki régebben a szemetet. A tamponnak, betétnek akkor már több szaga van, de fedett kukán keresztül azt sem éreztem soha. Most meg már mindegy, a szaros pelenka miatt úgyis naponta megy le a kuka.
júl. 30. 23:28
 45/49 anonim ***** válasza:
40. Én is így vagyok vele
júl. 31. 07:32
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
Imádom ezt a kérdést. Szerintem ez a legjobb kérdés a kb 10 év alatt, amióta olvasom az oldalt (nem állandóan).
aug. 6. 19:20
 47/49 anonim ***** válasza:
Ilyet még életemben nem hallottam.
aug. 6. 20:05
 48/49 anonim ***** válasza:
53%

"Miért nem szeretik a nők, ha az óvszer az ő szemetesükbe van dobva?"

Válasz:

"Már a második nőtől hallom, hogy az óvszert inkább vigyem el, mert különben ki kell vinnie az egész szemetest."

aug. 7. 13:40
 49/49 anonim ***** válasza:
Nagyon büdös tud lenni, főleg napok után. Én nagyon szeretem a párom, de vele nem megy az orál, mert közvetlen aktus közben is nagyon-nagyon szaglik. Fürdik rendesen,nem dohányzik meg minden oke, de akkor is nagyon erős a szag. Mondjuk neki speciel igénye nincs az oràlra.
aug. 7. 15:19
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!