Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a nők, ha az óvszer az ő
szemetesükbe van dobva?
Amelyik nő ilyen körülményes, attól még aktus előtt lelohadnék és azt mondanám, hogy maradjunk a baráti beszélgetésnél. :-)))
2024. júl. 30. 16:40
31, bárcsak több ilyen férfi lenne.
2024. júl. 30. 16:41
30
De még a nő házában kefél addig nincs joga otthon érezni magát! Vigye haza, vagy dobja ki a kinti kukába mint írtam. Úgyis hazamegy. Miért hagyja a benti kukában? Szagos hiába van fedele, hiába van betekerve főleg nyáron és amikor felnyitja a fedelet. Én személy szerint a használt tampont soha nem dobom a benti kukába hanem beteszem zsacskóba és leviszem. Nem hagyom büdösödni a fürdőben! Akkor egy férfi miért olyan igénytelen, hogy más házában nyugodtan eldobja az ő ondójával teli óvszerét? Jó, hogy nem a WC-n nem húzza le, vagy hagyja az ágy mellett.
Hihetetlen, hogy azt írják, hogy a nőnek van más pasija, vagy milyen "hárpia" amikor gusztustalan és illetlen a férfi úgy ahogy van! Fúj!
2024. júl. 30. 16:55
31-es, szimpatikus! Azt meg nem értem, hogy kell utána takarítani, mit is? Csomagolva nálam is megy a kukába!
2024. júl. 30. 16:57
Ja volt itt több kérdés, hogy a férfi arra panaszkodott, hogy a nő miután kiverte rá a cuccot nem ment el zuhizni és akkor a nő el lett mondva minden undorító lusta dögnek, de itt is a nő a rossz. Hogy is van ez akkor? Kit érdekel, hogy ki veszi meg a gumit? A férfi húzza fel úgyhogy azután tegye olyan helyre ahová való. És ha zavarja a férfiakat az ondó "illata" a nőn akkor zavarja a gumi megléte a benti kukában is! :)
2024. júl. 30. 16:59
Aki ebből ügyet csinál, az pedig igenis hárpia. Kicsit se szánalmas ennyire semmi dolgon vitatkozni. Szerintem az adott két ember képes arra, hogy eldöntse mit csinálnak vele.
2024. júl. 30. 20:09
Mint egy csúzlit ki kell lőni a ge*cis óvszert az ablakon. Problem solved.
2024. júl. 30. 20:09
Mert nekik kell kivinni a szemetest és ha kb. üres akkor a zsák amit beleraknak a szemetesbe fölöslegesen fogy. Manapság a zsák ára sem olcsó, mindenért fizetnie kell. Kifizeti a férfi a zsák árát? Akkor nincs gond. Vagy ha a nő nála dobja ki a betétet kidobja? Akkor sincs gond. De ha egyikre se hajlandó akkor ne várja el, hogy majd ő miatta kiviszi a szemetest.
2024. júl. 30. 20:16
Szerintem semmi nincs abban ha a nő dobja ki a használt óvszert. Mi az hogy ez a férfi dolga? :D
Az ilyen nők valószínűleg a kukit is csak húsfogó csipesszel fogják meg. :D
2024. júl. 30. 20:23
Bár ne létezne sperma, sokkal több kedvem lenne szexelni.
2024. júl. 30. 20:26
További kérdések: