Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a nők, ha az óvszer az ő szemetesükbe van dobva?
"mert különben ki kell vinnie az egész szemetest"
Ez tök igaz, de nem értem miért probléma? Akció után majd felöltözünk és valaki kiviszi, mint amikor bármilyen más "szagosodó" szemét kerül bele. Nem látom a gondot.
(N)
Én pl nem használok tampont (se betétet) több egyéb ok mellett pont emiatt se, mert franc se kíváncsi rá hogy ott bűzölögjön napokig, egyesével meg nem akarom zacskózni és kivinni.
De gumiból azért hosszú távon az átlagember nem használ el napokig minden nap 5-7 darabot. :D
13-as, ami többnapos és beszáradt, annak az égvilágon semmi szaga nincs. Szag addig van, amíg nincs megszáradva. Ugyanígy a kakival is. A megszáradt kutya/macska végterméknek sincs szaga, csak ami még nem száradt ki teljesen.
Biztos, hogy másik pasi elől kell elrakni. Mondjuk ha nekem ilyet mondana valaki, megmondanám, hogy a lakás bejárata előtt a lépcsőházban fogom eldobni, amikor elmegyek tőle. Persze nem becsomózva... ;-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!