Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem szeretik a nők, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a nők, ha az óvszer az ő szemetesükbe van dobva?

Figyelt kérdés
Már a második nőtől hallom, hogy az óvszert inkább vigyem el, mert különben ki kell vinnie az egész szemetest. Ez valami undor lehet?
júl. 30. 13:14
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mit kéne vele csinálni?
júl. 30. 14:26
 12/49 anonim ***** válasza:
70%

"mert különben ki kell vinnie az egész szemetest"

Ez tök igaz, de nem értem miért probléma? Akció után majd felöltözünk és valaki kiviszi, mint amikor bármilyen más "szagosodó" szemét kerül bele. Nem látom a gondot.

(N)

júl. 30. 14:26
 13/49 anonim ***** válasza:
11%
Tudod milyen büdös a több napos gci?
júl. 30. 14:29
 14/49 anonim ***** válasza:
69%
#13 akkor ha elkezd büdösödni, kiviszi a szemetet, ahogy minden aggyal rendelkező ember szokta🤣
júl. 30. 14:33
 15/49 anonim ***** válasza:
89%
Uuuu, van egy ötletem. A kádban vágjuk ketté zuhany alatt, mossuk ki és kész is. Ki lehet dobni az üres gumit.
júl. 30. 14:35
 16/49 anonim ***** válasza:
83%
Ezek nyilván a tampont is egyesével leviszik a nagykukába, minden csere után. Az is rohadt büdös ám. Fedeles kuka kell és ennyi. Elég fura kérés mindenesetre. Nőként én is úgy gondolom, hogy attól félnek valaki meglátja a szemetesben, ha nem a másik pali, akkor anyuci vagy ilyesmi.
júl. 30. 14:46
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és amúgy meg vigye ki az egész szemetest nyugodtan, ne zavartassa magát miattad...
júl. 30. 14:46
 18/49 anonim ***** válasza:
81%

Én pl nem használok tampont (se betétet) több egyéb ok mellett pont emiatt se, mert franc se kíváncsi rá hogy ott bűzölögjön napokig, egyesével meg nem akarom zacskózni és kivinni.

De gumiból azért hosszú távon az átlagember nem használ el napokig minden nap 5-7 darabot. :D

júl. 30. 14:49
 19/49 anonim ***** válasza:
24%

13-as, ami többnapos és beszáradt, annak az égvilágon semmi szaga nincs. Szag addig van, amíg nincs megszáradva. Ugyanígy a kakival is. A megszáradt kutya/macska végterméknek sincs szaga, csak ami még nem száradt ki teljesen.

Biztos, hogy másik pasi elől kell elrakni. Mondjuk ha nekem ilyet mondana valaki, megmondanám, hogy a lakás bejárata előtt a lépcsőházban fogom eldobni, amikor elmegyek tőle. Persze nem becsomózva... ;-)

júl. 30. 14:51
 20/49 anonim ***** válasza:
50%
Hát nem tudom, szerintem nem lesz az csak úgy büdös normál esetben, és a szemetet amúgy sem gyüjtögeti senki sem a lakásban napokig. A kukába meg kidobod úgy hogy beleteszed egy zsepibe, szerintem senki nem kukázná ki. Nem is értem miért csinál ebből valaki ügyet. 😂
júl. 30. 15:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!