Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnátok egy megcsalásból származó gyermeket?
Téged meg biztos a szeretet, szerelem vezérel és nem az, hogy félsz, hogy másik nőd nem lesz? Azért ezt is gondold át.
És őt? Nem csak az anyagiak és a kiszolgáltatott helyzet hajtotta vissza hozzád?
Ha igen, mennyire lesz az egész tartós?
Apaságot DNS teszttel lehet megállapítani. Terhesen is van rá lehetőség, de sokkal drágább, mint ha már megszületett a baba. Aki persze egyébként nem tehet semmiről, így elég szomorú, hogy így indul az életbe. Aki az apja, az majd fizethet gyerektartást, akár akar, akár nem.
Nem kapartatta ki? Ezt a hülyét!
Bár gondolom egy pillanatig nem gondolta, hogy baj lehet belőle. Hát lett.
Te meg ne legyél hülye, menekülj! Lehet belülről ez elgondolkodtatónk tűnik, de vanak helyzetek, amik baziegyszerűek külső szemlélőként. Ez egy ilyen helyzet. Nem, nem fogod másnak a perepittyát nevelgetni a csalfa exedet pénzelve. Nagyon nem. Menekülj!
1- 3éve vagytok együtt és még nem vállaltatok gyereket,vagy azért mert még esetleg anyagilag stabilabb körülményt akartok,vagy túl fiatalok vagytok még szerintetek,vagy még alapból nem szeretnétek!
2.- 3 éves kapcsolat alatt félre b@szik úgy hogy nem védekezik!Miért van egyáltalán veled?!!?Mi lenne mondjuk 10 év után????
Úgy elhajtanán mint a magzatvizet,szánalmas kis nyomorult féreg!
Mondom ezt úgy,hogy 8 éves kapcsolatból lettem terhes ,miután szétmentünk derült ki gyereket várok,elmondtam neki de leszarta!Nem rinyáltam senkinek,borzalmasan megviselt de vállaltam egyedül,ma 15 éves múlt a fiam!Ma már kötödne a gyerekhez is ,de pont nem érdekel,7 éve férjhez mentem van egy 3 éves testvére és boldog családként élünk!
Jelzem soha nem voltam kicsapongó,számomra nagy szerelem volt!
Úgyhogy a hölgyike bekaphatja egye meg amit főzött,te meg majd találsz magadnak egy rendes lányt!
A következő kitöl lenne a postástól?????
Eleve a megcsalást sem néztem volna el.
Ha már eljutott odáig, hogy mással hemperegjen, elég nehezen hinném el, hogy engem olyan szinten szeretne, ami számomra egy kapcsolathoz kell.
Ahogy pedig #10 is írja: megbocsátani nem egyenkő azzal, hogy valamit meg nem történtnek tekintünk.
Hogyne vállalnám be.
Odahozhatná a kölykét, meg a faszit is akivel megcsalt, hadd k.féljenek tovább, hátha becsúszik még egy pulya, akit nevelhetek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!