Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bevállalnátok egy megcsalásból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalnátok egy megcsalásból származó gyermeket?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel akit nagyon szeretek viszont sajnos megcsalt és teherbe is esett. Nagyon megbánta és megígérte hogy soha többet nem csinál ilyet. Megbocsátottam neki, az még a kérdés hogy vállaljam-e más gyermekét.

júl. 28. 10:41
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
97%
Nem. Véget vetnék a kapcsolatnak.
júl. 28. 10:47
 2/21 anonim ***** válasza:
95%

Miért tennék ilyet?

Eleve a megcsalásért szakítanék, nemhogy a nyakamba vegyem más gyerekét is.

Nem érdekel, hogy mennyire bánta meg, rendezze a gyerek dolgát az apukával, ne akarja az én nyakamba varrni.

A jellem alapján eleve kuka, olyan aranypunci vagy kinézet pedig nem létezik, ami miatt ez megérné.

júl. 28. 10:47
 3/21 anonim ***** válasza:
97%

"Nagyon megbánta és megígérte hogy soha többet nem csinál ilyet."

Milyet?

Legközelebb védekezik, ha félrekúr? Vagy a következő becsúszott gyereket már nem veled szeretné felneveltetni?

júl. 28. 10:51
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
Ezt közölte veled ahelyett, hogy a te gyerekednek tüntette volna fel? Egyáltalán honnan tudja, kié?
júl. 28. 10:53
 5/21 anonim ***** válasza:
92%
Nyilvan most mar pitizik neked..bezzeg ha nem hagyta vna ott akivel megcsalt most azzal lenne..Foleg, h ezek utan ez a no kinek kene?? Max egy verebnek, aki jelenleg te vagy 🤡
júl. 28. 10:57
 6/21 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom a szeretője közölte, hogy mehet melegebb éghajlatra gyerekestől. A helyedben én ugyanezt közölném vele🙃
júl. 28. 11:03
 7/21 anonim ***** válasza:
96%
Egy én tényleg nem nagyon tudom honnan tudja kié a gyerek. Kettő én nem vagyok az abortusz híve és nem tudom hány évesek vagytok de én nem tartanék meg egy ilyen babát, max ha egyedül is tudnám vállalni minden anyagi vonzatával. De akkor meg igazábol mind 1 hogy te maradsz vagy sem vagyis, hogy alapvetően azzal nincs gond ha más gyerekét neveled, de ez azért egy elég nagy falat főleg egy ilyen megtépet kapcsolatba. Ha meg mégis ugy dönt egyszer hogy elhagy és te már sajátodként neveled a gyereket akkor az elég rossz érzés lesz, hogy igazaból semmi közöd hozzá, még az apai jogaidat se fogod tudni érvényesíteni. Összeségében a te, ti döntésetek és bárhogy döntesz lehet jogos és senki nem kérhet számon mert a te életed. De ez annál egx komolyabb kérdés mintsem hogy ő megcsal téged téged meg mások véleménye érdekel ők mit csinálnának ..
júl. 28. 11:19
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Kizart.
júl. 28. 11:38
 9/21 anonim ***** válasza:
93%
Tuti, hogy nem tőled van? Mert akkor így, hogy előre tudod, semmiképpen. Biztos nem gürcölnék, költenék más gyerekére, ha engem csalt meg az anyja.
júl. 28. 11:44
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Elmondta vagy lebukott? A megbocsájtás egy dolog, mert éljen boldogul és nem haragszom (egy idő után), de nem tudnék bízni benne, ha a szemembe hazudott hónapokig.
júl. 28. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!