Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő otthonülős én nem. Ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő otthonülős én nem. Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Már több éve együtt vagyunk. Ez szerintetek váló ok? Ő 40 éves én 30, és nekem mehetnékem van állandóan de ő csak otthon ülne. Barátaim nincsenek, családommal nem vagyok túl jóba, de mindegy is mert ők is otthon ülnek állandóan. Egyedül nem olyan jó, meg buliba nem szívesen enged el egyedül, mert szerinte veszélyes.

júl. 27. 20:26
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Annyit még hozzátennék, hogy sose mondja azt valamire hogy nem megyünk mert nincs kedve, de abszolút látni, hogy nincs.

Idén eddig kB 15 kisebb nagyobb programunk volt, de látni hogy nincs kedve, és így nekem nem olyan jó

júl. 27. 20:28
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem enged el szívesen? Az apád/anyád és te 5 éves vagy? Ne már, hogy megmondja mit csinálj. Jól vagy?
júl. 27. 20:29
 3/17 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy itt lesz leakadva mindenki... Rosszul fogalmaztam meg. Nem ő dönti el nyilván hogy hova megyek. Csak mindig mondja hogy Budapesten egyedül, veszélyes discozni, de ha akarok menjek. Így értettem. Mindegy remélem valaki a kérdésre is válaszol
júl. 27. 20:32
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
Abban igaza van. Keress más pasast aki bulizna veled.
júl. 27. 20:39
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Ha ő otthonülős, te meg nem, akkor mégis miért vagy vele már több éve?
júl. 27. 20:50
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Elmehy melletted az élet.

Nekem ia volt haspnlo palim akivel szinte 4 fal közt éltunk aztán amikor lett egy másik akivel mentünk mindenhova szinte otthon sem voltunj soha akkor láttam csak igazán jézus miben éltem én eddig mennyi minden kimaradt

júl. 27. 20:52
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Én nem tudom felfogni, hogy olyan emberek miért jönnek össze és élnek együtt évekig, akik ennyire különbözőek? Egy párkapcsolatban alap kellene legyen, hogy együtt tudtok úgy tölteni időt és együtt programozni, hogy az mindenkinek kényelmes legyen és jól essen...
júl. 27. 20:56
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Attol függ hogy amúgy szereted-e.

Ha szereted akkor keress barátokat, és menj velük. Ha nem szereted, akkor szakíts, de akkor is keress barátokat, mert nem állapot hogy a párod az egész világod.

júl. 27. 20:58
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Össze se kellett volna jönni.
júl. 27. 21:17
 10/17 anonim ***** válasza:
40%
igen, váló ok, meg a 10 év korkülönbség is az.
júl. 27. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!