Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki elfelejti a párja szülinapját, az miért nem állít be jelzést a telójára?
Ha ennyit nem képes a párjáért megtenni miről beszélünk emberek? Hagyjuk már azt, hogy elfelejtette. Az megesik. Viszont, hogy arra nem képes, hogy a sok nyomogatás közben egy jelzést ne allítson be, na az kuka lenne nálam is.
Sok minden elmond.
És akkor mit csinál a telefon? Mert nekem hangjelzést ne adjon, a villogást meg vagy látom vagy nem. De ha már emlékeztető kell neki, akkor legyél te a személyes emlékeztető, kinyitod a szádat és elárulod neki hogy lesz a szülinapod, melyik hétvége van hozzá legközelebb, mikor ünnepeljétek. Ajándékot majd biztos intéz valamit. De ha magától nem tudja, csak egy kib.ott precíz ember aki vezeti a szülinapokat emlékeztetőben, az mégis mit árul el arról hogy fontos vagy e neki? Semmit. Precíz ember, azt árulja el.
Ugyanez van a face emlékeztetőkkel. Mi értelme? Hogy szól a face, hogy írj neki? Akkor miben vagy te különlegesebb mint a másik 100 ismerőse akinek szintén be van állítva hogy mikor kell ünnepelni?
Senki nem mondta, hogy CSAK ettől lennél a másiknak fontos. Milyen mondvacsinált ünnep? Neked nem egy fontos esemény a párod születésének időpontja? Tudom nehéz megértened, de tudod ha ott és akkor nem születik meg, akkor ma se lehetne veled... Ha neked ez mondvacsinált ünnep és nem nagy dolog, hát akkor nagyon sajnállak.
Ha valaki fontos neked, akkor törődsz vele, gondolsz rá. Bizony ez nagyon jól meg tud mutatkozni egy olyan aprócska dologban is,minthogy tudod mikor született, emlékezel rá és fel is köszöntöd. Vagy szerinted nem jele a szeretetnek, a törődésnek az, ha valaki szülinapját fejben tartva már napokkal előtte gondolsz rá, fejben tartod, hogy jön a nap, a napján pedig fel is köszöntöd? Ez egy figyelmes, kedves gesztus és akinek ez nem tud jól esni és nem érzi, hogy ez mögött bizony van törődés és szeretet, az próbálja meg fejleszteni az érzelmi intelligenciáját, mert jelenleg a béka feneke alatt lehet neki...
Az meg nevetséges mikor azzal jöttök, hogy minden nap egyformán kell szeretni a másikat, törődni vele. Ki mondta, hogy ne kéne? Igen, minden nap szeretni kell a másikat, de pont az az ünnepek lényege, hogy akkor adsz valami pluszt a szürke, monoton hétköznapokhoz. Olyankor meg lehet emlékezni életetek fontos pillanatairól, amiről nyilván nem fogtok minden nap megemlékezni. Elég hülyén is jönne ki ha minden nap mondogatnád a másiknak, hogy mennyire jó, hogy megszületett, mennyire jó, hogy megismerkedtetek, mennyire jó, hogy összeházasodtatok stb...
Mindegy is, úgysem fogja megérteni, aki nem akarja. Azért azon az egy dolgon gondolkodjatok el: kinek lesz boldogabb élete? Aki rinyál az ünnepek miatt és foggal-körömmel fröcsög ellenük, vagy akik megemlékeznek életük fontos pillanatairól, megünneplik azokat és ezen alkalmak során is jelzik egymásnak, hogy életük fontos része a másik?
Az értelmetlen ünnepeket nem szeretem, a hozzátartozóimat igen. Érted a különbséget a kettő közt?
Akkor tehát gyakorlatilag most ismerted be, hogy azért köszöntöd fel őket, mert fontosak neked?? Akkor viszont nem értem a problémádat...
Semmi olyat nem “ismertem be” amit ne írtam volna már korábban. Megteszem, mert az illetőt szeretem, de ettől még egy bosszantó nyűg az egész hercehurca, ha rajtam múlna beszüntetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!